Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

PlayStation 4.5/Neo: Θα ανακοινωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου

Η Sony θα πραγματοποιήσει ένα νέο event για το PlayStation, όπου αναμένεται να ανακοινώσει μια ανανεωμένη έκδοση της κονσόλας PlayStation 4, το φημολογούμενο PlayStation 4.5. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου στο PlayStation Theatre στη Νέα Υόρκη.

Η νέα συσκευή, με κωδική ονομασία Neo, λέγεται ότι θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή παιχνιδιών και πολυμέσων ανάλυσης 4K. Το PlayStation 4.5 αναμένεται επίσης να διαθέτει καλύτερες επιδόσεις για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εικονική πραγματικότητα. Το VR headset της Sony για το PlayStation θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο, ενώ το νέο PlayStation θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Σε συνέντευξή του στην Financial Times, ο CEO της Sony Interactive Entertainment, Andrew House, επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι θα κυκλοφορήσουν μια ανανεωμένη έκδοση του PlayStation 4 η οποία θα υποστηρίζει την ανάλυση 4K. Παρόλα αυτά η εταιρία δεν το επιβεβαιώνει και σχολιάζει μονάχα ότι στο event «θα μοιραστούν πληροφορίες για το PlayStation.»

«Θα πουλάμε και τα δύο,» είπε ο Andrew House. Για να καθησυχάσει τους χρήστες της τωρινής κονσόλας, πρόσθεσε ότι «όλα τα παιχνίδια θα υποστηρίζουν το standard PS4, και περιμένουμε όλα ή έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών να υποστηρίζουν το καινούργιο PS4.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: