Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το PlayStation 4 Ξεπέρασε Τις 7 Εκατ. Πωλήσεις Και Ενημερώνεται Στο 1.70

Sony PlayStation 4

Η Sony ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του PlayStation 4 στην πραγματικότητα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ότι υπολόγιζαν. Η εταιρία ανακοίνωσε τα τελευταία στατιστικά για τη κονσόλα της: περισσότερα από 7 εκατομμύρια PlayStation 4 έχουν πωληθεί παγκοσμίως, περισσότεροι από 20.5 εκατομμύρια τίτλοι έχουν πωληθεί, περισσότερα από 135 εκατομμύρια shares έχουν γίνει με το κουμπί του DUALSHOCK 4 και περισσότερα από 4.9 εκατομμύρια broadcasts έχουν μεταδοθεί σε Twitch και Ustream.

Ο Andrew House, Πρόεδρος της Sony Computer Entertaiment, δήλωσε:

«Η ανταπόκριση του κοινού για το PlayStation 4 σε παγκόσμιο επίπεδο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και νοιώθουμε πραγματικά ευγνώμονες που το PlayStation 4 είναι η επιλογή των παιχτών για επόμενης γενιάς κονσόλα. Το ταξίδι του PlayStation 4 έχει μόλις ξεκινήσει, και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες για να καλύψουμε τη ζήτηση, είμαστε αφοσιωμένοι να παρέχουμε όλα αυτά που ονειρεύονται οι πελάτες μας.»

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ανακοίνωση η Sony ανακοίνωσε επίσης πως σύντομα η ενημέρωση 1.70 θα δοθεί στους χρήστες περιλαμβάνοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητα αποθήκευσης σε USB δίσκο, προ-εγκατάσταση λογισμικού στην κονσόλα, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο ShareFactory και δυνατότητα προ-εγκατάστασης προ-παραγγελθέντων παιχνιδιών μερικές ημέρες πριν την κυκλοφορία τους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: