Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το PlayStation 4 Κοστίζει $381 Για Να Φτιαχτεί

PlayStation 4 Teardown

Η εταιρία ερευνών IHS Supply όπως μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν, ανέλυσε το PlayStation 4 και κατάφερε να βρει πως η Sony έχει πολύ μικρό κέρδος πουλώντας την κονσόλα! Η Sony πουλάει τη νέα της κονσόλα $399 που είναι το αρχικό πακέτο χωρίς κάποιο αξεσουάρ ή παιχνίδι, όμως όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί (σκληρός δίσκος, μητρική, διάφορα εξαρτήματα κτλ) φτάνουν το συνολικό κόστος κατασκευής στα $381.

Οι Ιάπωνες μπορεί να πουλάνε το PlayStation 4 σε πολύ χαμηλές τιμές για να ξεπουλήσει, όμως τα κέρδη έρχονται από αλλού. Οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν συνδρομή για το PlayStation Plus η οποία κοστίζει 50€/χρόνο και έχει επίσης κέρδος από τα δικαιώματα που δίνει σε άλλες εταιρίες έτσι ώστε εκείνες να μπορούν να πουλήσουν παιχνίδια για αυτή τη κονσόλα.

Τώρα μένει να δούμε πόσο είναι το συνολικό κόστος παραγωγής του Xbox One για τη Microsoft η οποία θα το πουλάει στα $499 και θα δίνει δώρο το Kinect, σε αντίθεση με τη Sony που δεν δίνει κάτι αντίστοιχο στα $399.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: