Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Περιορισμοί Στο PlayStation 4

PlayStation 2013

Την ανακοίνωση κάποιον περιορισμών του PlayStation 4 έκανε η Sony μέσω ενός post που δημοσίευσε. Ένας από αυτούς είναι το γεγονός πως δεν θα αφήνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν εξωτερικό σκληρό ως αποθηκευτικό μέσο.

Το νέο PlayStation επίσης δεν μπορεί να αναπαράγει CD μουσικής αλλά ούτε και αρχεία MP3. Δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως media streaming δέκτης και δεν θα υποστηρίζει το DLNA πρωτόκολλο. Να σημειώσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι δυνατά με το PlayStation 3. Η αναπαραγωγή των ταινιών θα γίνεται μέσω Blu-Ray και με την υπηρεσία βίντεο της Sony, το ίδιο θα ισχύει και για την μουσική. Με αυτό το τρόπο περιορίζει τους χρήστες από το να φορτώνουν δική τους μουσική στη κονσόλα ώστε να προωθήσει τις υπηρεσίες της και να έχει ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

Δεν μπορώ να σας πω κατά πόσο αυτοί οι περιορισμοί αυτοί θα επηρεάσουν τις πωλήσεις του PlayStation 4. Όμως αν κάποιοι συνδυάζουν το PlayStation με ένα κέντρο ψυχαγωγίας τότε η Sony έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: