Οι Περιορισμοί Στο PlayStation 4

Οι Περιορισμοί Στο PlayStation 4

PlayStation 2013

Την ανακοίνωση κάποιον περιορισμών του PlayStation 4 έκανε η Sony μέσω ενός post που δημοσίευσε. Ένας από αυτούς είναι το γεγονός πως δεν θα αφήνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν εξωτερικό σκληρό ως αποθηκευτικό μέσο.

Το νέο PlayStation επίσης δεν μπορεί να αναπαράγει CD μουσικής αλλά ούτε και αρχεία MP3. Δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως media streaming δέκτης και δεν θα υποστηρίζει το DLNA πρωτόκολλο. Να σημειώσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι δυνατά με το PlayStation 3. Η αναπαραγωγή των ταινιών θα γίνεται μέσω Blu-Ray και με την υπηρεσία βίντεο της Sony, το ίδιο θα ισχύει και για την μουσική. Με αυτό το τρόπο περιορίζει τους χρήστες από το να φορτώνουν δική τους μουσική στη κονσόλα ώστε να προωθήσει τις υπηρεσίες της και να έχει ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

Δεν μπορώ να σας πω κατά πόσο αυτοί οι περιορισμοί αυτοί θα επηρεάσουν τις πωλήσεις του PlayStation 4. Όμως αν κάποιοι συνδυάζουν το PlayStation με ένα κέντρο ψυχαγωγίας τότε η Sony έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

  1. Μέγα σφάλμα…Είναι η πιο βασική λειτουργία μετά το gaming.Θεωρώ ότι το καταργούν , εγώ χρησιμοποιώ το PS3 τα τελευταία 6 χρόνια σαν media streaming δέκτη και σκεφτόμουν την αγορά του νέου. Τώρα θα καταφύγω σε pc. Ήδη ένας πελάτης μείον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.