Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το PlayStation 4 Έκανε Ρεκόρ Πωλήσεων Ξεπερνώντας Όλα Τα Προηγούμενα PlayStation

To PlayStation 4 δεν θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, καθώς σπάει όλα τα ρεκόρ στις πωλήσεις του, και έχει ήδη γίνει η καλύτερη κονσόλα της σειράς. Η Sony πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 όχι μόνο έχει αφήσει κατά πολύ πίσω τον κυριότερο αντίπαλό του, δηλαδή το Xbox One της Microsoft, αλλά έχει ξεπεράσει και τις πωλήσεις όλων των προηγούμενων κονσολών της εταιρίας.

Αναλυτικότερα, το πρώτο PlayStation χρειάστηκε 16 μήνες για να φτάσει τα 4,26 εκατ. τεμάχια, με το PS4 να ξεπερνά το νούμερο αυτό στο πρώτο του δίμηνο. Το PlayStation 2, που ήταν μέχρι τώρα η πιο επιτυχημένη κονσόλα της Sony, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του πούλησε 500 χιλιάδες τεμάχια και χρειάστηκε να είναι 13 μήνες στα ράφια των καταστημάτων για να φτάσει τις 10,61 εκατ. πωλήσεις. Το PlayStation 4 ξεπέρασε τις 1 εκατ. πωλήσεις την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Επίσης, το PlayStation 3 στους πρώτους 10 μήνες είχε φτάσει τις 5,5 εκατ. πωλήσεις, ενώ το PS4 σε μόλις τρεις μήνες στην αγορά έχει κάνει ήδη 5,3 εκατ. πωλήσεις.

Τέλος, όπως προαναφέραμε, έχει ξεπεράσει το Xbox One της Microsoft κατά 2 εκατ. τεμάχια, ενώ με αυτούς τους ρυθμούς αναμένεται να ξεπεράσει και το Wii U της Nintendo που για την ώρα υπερτερεί.

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: