Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

PlayStation 4 & Xbox One: Τιμές, Ημερομηνίες Κυκλοφορίας, Προ-παραγγελίες Και Οι Περιορισμοί

PS4 - Xbox One

Οι κονσόλες νέας γενιάς ανακοινώθηκαν. Πολύ ωραία, όμως τι γίνεται με τη διαθεσιμότητά τους; Οι εταιρίες ανακοίνωσαν τις τιμές τους και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας, και η Πλαίσιο ήρθε να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.

Το PlayStation 4, όπως είπε και η Sony, κοστίζει 399,00 € και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο 2013. Ακριβώς δεν γνωρίζουμε, όμως είναι σίγουρα μετά το καλοκαίρι. Σε αυτά τα λεφτά είναι η βασική έκδοση της κονσόλας με 500GB δίσκο, Dualshock 4 χειριστήριο, HDMI καλώδιο και μονοφωνικά ακουστικά για να ακούς τον ήχο από το χειριστήριο. Θα υπάρχουν και ακριβότερα πακέτα με παιχνίδια, επιπρόσθετα χειριστήρια και ίσως κάρτες συνδρομής στο PS Plus, γιατί χωρίς συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις online multiplayer.

Το Xbox One από την άλλη μεριά θα κυκλοφορήσει το 2014, τους πρώτους μήνες. Η τιμή αυτού είναι 499,00 € και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται το Kinect 2.0 που απαιτείται για να μπορείς να παίξεις παιχνίδια. Επιπρόσθετα με αυτόν τον περιορισμό θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η κονσόλα πρέπει να συνδέεται καθημερινά στο internet (με ελάχιστη ταχύτητα τα 1,5Mbps) ώστε να κάνει κάνει έλεγχο καθώς διαφορετικά θα κλειδώνει, δεν μπορείς να πουλήσεις μεταχειρισμένα παιχνίδια και είναι όλα κλειδωμένα σε μία περιοχή. Επίσης θα πρέπει να έχετε και τηλεόραση με HDMI ώστε να μπορεί να συνδεθεί το Xbox.

Και για τα δύο το Πλαίσιο δέχεται προ-παραγγελίες και μπορείτε να τα βρείτε στις σελίδα τους εδώ και εδώ αντίστοιχα. Ποιο από τα δύο θα προτιμήσετε;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: