Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το PlayStation 4 έχει τις διπλάσιες πωλήσεις από το Xbox One

Η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 τα πάει περίφημα σε ότι αφορά τις πωλήσεις, αφού ξεπέρασε τις 35 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός αφορά ‘πραγματικές’ πωλήσεις, και όχι απλές αποστολές στα καταστήματα προς πώληση, και αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι τη περίοδο των γιορτών του 2015 κατάφερε να πουλήσει 5.7 εκατομμύρια κομμάτια. Τέλος, η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε ότι σημείωσε 60% αύξηση στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus σε σύγκριση με πέρσι.

Από την άλλη μεριά, η Microsoft δεν τα πάει τόσο καλά. Σύμφωνα με μια αναφορά από το αξιόπιστο ZDNet, το Xbox One έχει πουλήσει τουλάχιστον τα μισά σε σχέση με το PlayStation 4, δηλαδή 18 εκατομμύρια κομμάτια. Η Microsoft έχει σταματήσει να αποκαλύπτει τις επιδόσεων των πωλήσεων της κονσόλας της και για αυτό δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσα έχει πουλήσει.

Όπως και να χει, το PlayStation 4 φαίνεται ότι τα πάει καλύτερα από το Xbox One, και λογικά η ανοδική του πορεία θα συνεχιστεί και μέσα στο 2016 με τη Sony να κυκλοφορήσει νέους αποκλειστικούς τίτλους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: