Το PlayStation 4 έχει τις διπλάσιες πωλήσεις από το Xbox One

Το PlayStation 4 έχει τις διπλάσιες πωλήσεις από το Xbox One

Η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 τα πάει περίφημα σε ότι αφορά τις πωλήσεις, αφού ξεπέρασε τις 35 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός αφορά ‘πραγματικές’ πωλήσεις, και όχι απλές αποστολές στα καταστήματα προς πώληση, και αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι τη περίοδο των γιορτών του 2015 κατάφερε να πουλήσει 5.7 εκατομμύρια κομμάτια. Τέλος, η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε ότι σημείωσε 60% αύξηση στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus σε σύγκριση με πέρσι.

Από την άλλη μεριά, η Microsoft δεν τα πάει τόσο καλά. Σύμφωνα με μια αναφορά από το αξιόπιστο ZDNet, το Xbox One έχει πουλήσει τουλάχιστον τα μισά σε σχέση με το PlayStation 4, δηλαδή 18 εκατομμύρια κομμάτια. Η Microsoft έχει σταματήσει να αποκαλύπτει τις επιδόσεων των πωλήσεων της κονσόλας της και για αυτό δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσα έχει πουλήσει.

Όπως και να χει, το PlayStation 4 φαίνεται ότι τα πάει καλύτερα από το Xbox One, και λογικά η ανοδική του πορεία θα συνεχιστεί και μέσα στο 2016 με τη Sony να κυκλοφορήσει νέους αποκλειστικούς τίτλους.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.