Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Παίξε Παιχνίδια PlayStation Σε TV Και Android Με Το PlayStation Now

Η Sony ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία παιχνιδιών με ονομασία PlayStation Now βασισμένη στη πλατφόρμα Gaikai που εξαγόρασε πριν από 2 χρόνια για $380 εκατομμύρια.

Με το PlayStation Now οι συνδρομητές θα μπορούν να παίζουν κλασικά παιχνίδια των PlayStation, PlayStation 2 και PlayStation 3 μέσω streaming σε PlayStation 4, PlayStation 3, BRAVIA τηλεοράσεις, smartphone και tablet. Η υπηρεσία είναι συνδρομητική και πρέπει οι τιμές και τα διαθέσιμα παιχνίδια να ανακοινωθούν προς το τέλος του μήνα, όταν βγει η beta έκδοση για PlayStation 3. Οι περισσότερες BRAVIA τηλεοράσεις της γιαπωνέζικης εταιρίας του 2014 θα είναι συμβατές με αυτή την υπηρεσία.

Στο PlayStation Now θα υποστηρίζονται multiplayer gaming, μηνύματα και Trophies που θα συγχρονίζονται με το προφίλ του χρήστη στο PlayStation Network. Για τα Android smartphones και tablets λογικά θα κυκλοφορήσει κάποια εφαρμογή όμως δεν έχουμε πληροφορίες για αυτήν.

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: