Το PlayStation TV Έρχεται Στην Ευρώπη

Το PlayStation TV Έρχεται Στην Ευρώπη

Η Sony στην έκθεση παιχνιδιών E3 ανακοίνωσε τη νέα προσθήκη στη σειρά PlayStation, το PlayStation TV (γνωστό και ως PlayStation Vita TV). Αυτό είναι μια set-top box συσκευή η οποία είχε κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία εδώ και κάτι μήνες και τώρα θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά.

Το PlayStation TV είναι πιο πολύ ένα αξεσουάρ για τα τωρινά PSP, PS Vita και PS4. Συνδέεται στη τηλεόραση και στο PS4 και σου επιτρέπει να παίξεις παιχνίδια μέσω του Remote Play, μπορεί να παίξει τα παιχνίδια των φορητών PlayStation και του παλιού PlayStation One, υποστηρίζει το PlayStation Now και μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο (ταινίες, μουσική και σειρές) από τη συνδρομητική υπηρεσία της Sony, κατευθείαν από το cloud.

Σαν συσκευή διαθέτει τα ίδια chips (με 1GB χωρητικότητα) και λογισμικό με το PS Vita. Εξωτερικά όμως έχει διαστάσεις 6,5×10,5 εκατοστά και υποδοχές Ethernet, USB, Vita Game Cards, Vita Memory Cards, HDMI output και Wi-Fi. Επιπρόσθετα, συνδέεται με τα υπάρχοντα Dualshock 3 και 4 χειριστήρια ώστε ο χρήστης να έχει πραγματική PlayStation εμπειρία.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 με τιμή €99. Με €139 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν επιπλέον ένα καλώδιο HDMI, ένα τηλεχειριστήριο Dualshock 3, 8GB κάρτα μνήμης και το Lego Movie game.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.