Το Νέο Pockee Είναι Εδώ, Πιο Εύκολο Και Πιο Άμεσο Από Ποτέ

Το Νέο Pockee Είναι Εδώ, Πιο Εύκολο Και Πιο Άμεσο Από Ποτέ

Η ριζικά ανανεωμένη εφαρμογή έκδοσης 3.0 υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι προσφορές στα σούπερ μάρκετ. Το μόνο που έχει να κάνει ο καταναλωτής είναι ένα κλικ!

Πριν από 15 μήνες, όταν το Pockee διατέθηκε για πρώτη φορά στα App Store και Google Play, κανείς δεν περίμενε ότι θα εξελισσόταν σε αγαπημένη συνήθεια πολλών χρηστών.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι του Pockee δεχθήκαμε εκατοντάδες emails, τα οποία μεταξύ άλλων μας μετέφεραν την αγάπη, τα σχόλια αλλά και την υποστήριξη όσων αγκάλιασαν εξαρχής την προσπάθεια μας. Ήταν μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους για εμας, στην οποία όχι μόνο ωριμάσαμε, αλλά καταφέραμε παράλληλα να μεγαλώσουμε σαν ομάδα σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα.

Έχοντας εξελιχθεί και αποκτήσει πλέον τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά και γνωρίζοντας ταυτόχρονα τι θέλουν οι χρήστες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το επόμενο βήμα.

Το νέο Pockee είναι γεγονός και πρόκειται να αλλάξει τις καταναλωτικές μας συνήθειες. Βασισμένο σε παρατηρήσεις παλιών και νέων καταναλωτών, στόχο έχει τη μεγαλύτερη διευκόλυνση τους. Ένα κλικ είναι αρκετό πλέον για να μπορέσει κάποιος να κερδίσει μετρητά. Αρκεί να εισάγει τα στοιχεία της απόδειξης (είτε χειροκίνητα, είτε σκανάροντας τo ειδικό barcode/QR code, ανάλογα με την αλυσίδα που πραγματοποίησε τα ψώνια του), και εν συνεχεία χωρίς καμία δική του παρέμβαση, εισπράττει τα χρήματα στο λογαριασμό του σε λιγότερο από 7 ημέρες.

Αναβαθμισμένη είναι όμως και η σχεδίαση της εφαρμογής, κάνοντας τη διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ: το λειτουργικό interface, τα ελάχιστα πλήκτρα, οι κατατοπιστικές φωτογραφίες προϊόντων, αλλά και οι πολλές δυνατότητες προσαρμογής της, είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά της χαρακτηριστικά.

Η νέα έκδοση του Pockee αποτελεί κομμάτι της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλουμε ως ελληνική startup, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους χρήστες. Στα πλαίσια αυτά, τους προσφέρουμε επιπλέον bonus σύστασης 3 ευρώ, ως επιβράβευση για την υποστήριξή τους. Κάθε φορά λοιπόν που κάποιος θα μοιράζεται την αγάπη του για το Pockee, εμείς θα του κάνουμε δώρο 3€. Επιπλέον, εκτός από εκείνον, 3€ θα κερδίζουν και οι χρήστες στους οποίους πρότεινε να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή.

Όπως δήλωσε και ο Ζήσης Τσαϊρέλης, ιδρυτής της Pockee: «Από την πρώτη μέρα που σχεδιάζαμε το Pockee, βασικός μας σκοπός ήταν να εξελίξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές χρησιμοποιούν προσφορές για τα προϊόντα που αγοράζουν. Μετά από σημαντική προσπάθεια καταφέραμε να έχουμε προσφορές για το 50% των προϊόντων που περιλαμβάνει το μέσο καλάθι του σούπερ μάρκετ. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πλέον η διαδικασία του Pockee είναι τόσο απλή και εύκολη, όπου οποιοσδήποτε μπορεί να επωφεληθεί και να κερδίσει μετρητά από τις καθημερινές αγορές του. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μάλιστα, η υπηρεσία μας θα είναι διαθέσιμη και μέσω web, ώστε να μην υπάρχει κανένας περιορισμός στη χρήση της.»

Το Pockee έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής τα 100.000 downloads, ενώ από την αρχή της δημιουργίας του, έχει προσθέσει στο βιογραφικό του περισσότερα από 40 brands και 1.700 συνεργαζόμενα καταστήματα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.