Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Pokemon GO: Προκάλεσαν χάος στη Νέα Υόρκη για να πιάσουν ένα Pokemon

Ένα βίντεο που έγινε αμέσως viral δημοσιεύτηκε χθες και δείχνει το μέγεθος της τρέλας που επικρατεί σχετικά με το Pokemon GO. Το παιχνίδι, παρεμπιπτόντως, κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα πριν δύο μέρες και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν – μπορείτε να βρείτε τα links εδώ.

Στο βίντεο βλέπουμε δεκάδες παίκτες του παιχνιδιού να δημιουργούν χάος στο γνωστό πάρκο Central Park της Νέας Υόρκης μετά την ειδοποίηση ότι εμφανίστηκε εκεί μέσα ένα σπάνιο Pokemon, ο Vaporeon. Οι παίχτες, που εκείνη την ώρα οδηγούσαν, άφησαν τα αυτοκίνητά τους με ανοιχτή τη μηχανή και έτρεξαν για να αναζητήσουν και να πιάσουν το Pokemon, δημιουργώντας φυσικά κυκλοφοριακό πρόβλημα!

Ακολουθεί το βίντεο:

Ο Vaporeon είναι τύπου νερό και λογικά εμφανίστηκε στη λίμνη του Central Park. Είναι το Pokemon #134, έχει πλεονέκτημα σε Pokemon φωτιάς, εδάφους και πέτρας, ενώ αδυναμεί από άλλα Pokemon νερού, ηλεκτρισμού, γρασιδιού ή δράκους. Το Eevee εξελίσσεται σε Vaporeon με Πέτρα Νερού.

Vaporeon

Μοιράσου το με τους φίλους σου: