Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Polaroid Snap: Η Νέα Κάμερα Που Εκτυπώνει Στη Στιγμή Χωρίς Μελάνι

Η Polaroid κάνει ένα δυνατό comeback με τη νέα κάμερα Polaroid Snap. Σε αντίθεση με άλλες φωτογραφικές μηχανές, η Snap μπορεί να εκτυπώνει στη στιγμή τις φωτογραφίες και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιεί μελάνι.

Η εταιρία λέει ότι «το κλειδί στο σύστημα χωρίς μελάνι είναι το πατενταρισμένο χαρτί ZINK Paper, ένα εξελιγμένο σύνθετο υλικό με ενσωματωμένους κρυστάλλους βαφής και ένα προστατευτικό πολυμερές υλικό που χρησιμοποιεί θερμότητα για να ενεργοποιήσει και να χρωματίσει αυτούς τους κρυστάλλους.» Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει στην κάμερα να εκτυπώσει έγχρωμες φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση που διαρκούν για καιρό και δεν χάνουν το χρώμα τους.

Η Polaroid Snap μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες ένα λεπτό μετά τη λήψη τους ή να τις αποθηκεύσει σε κάρτα μνήμης microSD (με χωρητικότητα έως 32GB). Τραβάει με ανάλυση 10-megapixels και οι εκτυπωμένες φωτογραφίες έχουν διαστάσεις 5 x 7 εκατοστά. Θα κυκλοφορήσει στους τελευταίους μήνες του έτους με κόστος $99, περίπου €87.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: