Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Pro Evolution Soccer 2015: Έρχεται Τον Νοέμβριο, Στις 17 Σεπτέμβρη Η Beta Έκδοση

Pro Evolution Soccer 2015

Η Konami στα πλαίσια της Gamescom 2014 γνωστοποίησε ότι το νέο Pro Evolution Soccer 2015 θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One και Windows PC, ενώ ανέφερε ότι ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε έκδοση για το Nintendo Wii U. Αυτή τη χρονιά η εταιρία αποφάσισε να το κυκλοφορήσει λίγο καθυστερημένα, αφού τις προηγούμενες χρονιές το έκανε διαθέσιμο στην αγορά εντός Σεπτεμβρίου.

Το PES 2015, που για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του στις επόμενης γενιάς παιχνιδομηχανές, όπως ήταν αναμενόμενο φέρνει νέες προσθήκες και καινοτομίες. Σημαντική επανεμφάνιση στο παιχνίδι είναι ο βελτιωμένος stadium editor, με τον οποίο ο παίχτης μπορεί να δημιουργήσει το στάδιο των προτιμήσεών του με κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Επίσης, για πρώτη φορά θα δούμε ομάδες δεύτερης κατηγορίας από κάποιες χώρες, ενώ δεν θα λείπουν οι licensed managers, οι προπονητές που θα βρίσκονται εντός γηπέδου σε κάθε εμφάνιση της ομάδας. Αυτή τη χρονιά ο Mario Götze είναι ο εκλεκτός που θα κοσμήσει το εξώφυλλο του παιχνιδιού.

Η Konami ανακοίνωσε επίσης ότι η beta έκδοση του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη στις 17 Σεπτέμβρη, δηλαδή 10 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του FIFA 15 στις 26 Σεπτεμβρίου. Με αυτή την κίνηση η εταιρία ευελπιστεί να κόψει τις πωλήσεις του ανταγωνιστή της, αφού οι νέες λειτουργίες και η ποιότητα του νέου PES θα κρατήσουν την αναμονή των παιχτών για την απόκτησή του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: