Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το PES 2016 Κυκλοφόρησε Για Κάθε Κονσόλα Και PC

Αν επιθυμείς την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία, το φετινό Pro Evolution Soccer 2016 είναι το ιδανικότερο να στην προφέρει και έγινε διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων για τα Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 και Windows PC. Το νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κριτικούς και κοινό χάρις την ρεαλιστική κίνηση, τον νέο χειρισμό και το ανανεωμένο online mode.

Στην ελληνική περιγραφή του αγώνα, την φωνή του δανείζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Γιώργος Θαναηλάκης, ενώ στο edit mode ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει την δική του ομάδα ή να εισάγει νέες από το Διαδίκτυο. Είναι «το καλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που έχει βγει ποτέ» σύμφωνα με το videogamer.com και κατάφερε να αποσπάσει στην παγκόσμια έκθεση βίντεο παιχνιδιών, GamesCom, το βραβείο του καλύτερου αθλητικού τίτλου της χρονιάς.

Το PES 2016 έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά τα δικαιώματα του UEFA Champions League, UEFA Europa Leauge, Copa Libetadores και του Euro 2016.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: