Το PS4 Ήρθε Στην Ελλάδα Και Άλλες Χώρες

Το PS4 Ήρθε Στην Ελλάδα Και Άλλες Χώρες

PS4

Είναι επιτέλους εδώ! Η Sony ανακοίνωσε στο blog της ότι πλέον οι Έλληνες και κάτοικοι άλλων χωρών θα μπορούν να αγοράσουν το PS4 που περιμέναμε καιρό. Μετά το λανσάρισμα του στις ΗΠΑ και Καναδά στις 15 Νοεμβρίου, κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής δύο εβδομάδες αργότερα και τώρα, στο τρίτο ‘κύμα’, κυκλοφορεί και εδώ.

Στο The PlayStation European blog η Sony λέει ότι το PS4 μπορεί να αγοραστεί από τους κατοίκους της Δημοκρατίας της Τσεχίας, της Ελλάδας, της Σλοβακίας, της Τουρκίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Σαουδικής Αραβίας, του Κουβέιτ, του Κατάρ, του Μπαχρέιν, του Ομάν, της Νότιας Αφρικής, της Βολιβίας, της Νικαράγουας, της Παραγουάης, της Ουρουγουάης και της Βενεζουέλας. Η Sony έχει πουλήσει παραπάνω από 2,1 εκατομμύρια PS4 και αφού τώρα θα πωλείται σε 48 χώρες με τη προσθήκη των 16 παραπάνω, θα εκτοξευθούν οι πωλήσεις της νέας κονσόλας.

Τα ελληνικά καταστήματα έχουν ξεκινήσει τις καμπάνιες για τις νέες κονσόλες και το PS4 ήρθε. Το Xbox One από ότι φαίνεται θα το δούμε από του χρόνου στη χώρα μας. Όμως το σημαντικό ερώτημα είναι: τώρα που ήρθε το PS4, θα το αγοράσετε;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.