Ανακοινώθηκε Η Ημερομηνία Κυκλοφορίας Του PS4 Στην Ελλάδα

Τα Τηλεχειριστήρια Του PS4 θα Κυκλοφορήσουν Σε Κόκκινο Και Μπλε

PlayStation 4 PS4

Η Sony ανακοίνωσε ότι το πολύ-αναμενόμενο PlayStation 4 (PS4) θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα, στις 13 Δεκεμβρίου 2013!

Από την ημέρα λανσαρίσματος του PS4 και έως την 31η Δεκεμβρίου του 2013 θα κυκλοφορήσουν σε Blu-ray Disc 15 τίτλοι των SCE Worldwide Studios (SCE WWS) της Sony και παιχνίδια συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής από ολόκληρο τον πλανήτη (αυξήθηκαν από 500 σε 620). Σε συνδυασμό με τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι για ψηφιακό download συνολικά 33 παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πριν τα τέλη της χρονιάς για το PS4. Φυσικά όλα αυτά αφορούν την Ελλάδα.

Η τιμή της κονσόλας θα είναι 399€ για το βασικό μοντέλο (μόνο για την κονσόλα και το χείριστο) ενώ θα υπάρχουν και άλλες, ακριβότερες, εκδόσεις με διάφορα παιχνίδια, δεύτερο χειριστήριο, και άλλα. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τα ελληνικά καταστήματα και θα παραδοθούν τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας της κονσόλας.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ο ανταγωνιστής του PlayStation, το Xbox One, θα κυκλοφορήσει, όμως θα σας ενημερώσουμε και για αυτό. Για τους κατόχους του PS3, την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει και το Grand Turismo 6 στα ελληνικά! Περισσότερα για αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.