Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ανακοινώθηκε το Qualcomm Snapdragon 821

Qualcomm Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset φορητών συσκευών Snapdragon 821 το οποίο αποτελεί μια μικρή αναβάθμιση του Snapdragon 820. Το Snapdragon 821 δεν είναι διάδοχος του 820 το οποίο έχει χρησιμοποιεί σε διάφορες ναυαρχίδες φέτος, όπως στα Galaxy S7 Edge, HTC 10 και Sony Xperia X Performance. Αντιθέτως, η Qualcomm λέει ότι είναι μια ανανεωμένη έκδοση με περισσότερη δύναμη η οποία θα χρησιμοποιείται προσωρινά από τις επόμενες ναυαρχίδες μέχρι να βγει το επόμενο μεγάλο chipset της έτσι ώστε να μην μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό.

Το Snapdragon 821 είναι περίπου 10% γρηγορότερο από το Snapdragon 820. Για να επιτευχθούν οι υψηλότερες ταχύτητες, η Qualcomm έχει ανεβάσει την ταχύτητα του επεξεργαστή από τα 2.1 στα 2.4 GHz. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι ίδια με του Snapdragon 820, δηλαδή έχει το 600 Mbps X12 LTE modem, τη τεχνολογία Ultra HD Voice για καλύτερη ποιότητα κλήσεων και το Upload+ για πιο γρήγορες λήψεις. Θα προσφέρει καλύτερες ταχύτητες, καλύτερη αυτονομία και καλύτερες επιδόσεις. Επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές εικονικής πραγματικότητας.

Οι πρώτες συσκευές με το Snapdragon 821 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο δεύτερο μισό του έτους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: