Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το PlayStation 4 Με Προβληματικά Κομμάτια, Αποσύρθηκαν Οι Περιορισμοί

PlayStation 4 event

Την Παρασκευή η Sony ξεκίνησε το λανσάρισμα του πολύ-πολύ-αναμενόμενου PlayStation 4 στις ΗΠΑ και φυσικά οι gamers το απέκτησαν. Όμως είχαν εκπλήξεις. Οι πιο πολλές αναφορές για ελαττώματα που έγιναν από τους χρήστες είναι για το “blue light of death”. Με αυτό το πρόβλημα ο χρήστης όταν πατάει να ανοίξει η κόνσολα, η μπάρα φωτός του συστήματος φωτίζεται αλλά ποτέ δεν ενεργοποιείται ή δεν εμφανίζει εικόνα η κονσόλα. Η κοινότητα του PlayStation στο Reddit έχει συλλέξει περισσότερες από 90 τέτοιες περιπτώσεις αλλά παραμένει άγνωστο πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.

Το πρόβλημα έχει μαθευτεί βεβαίως από το ίντερνετ. Ένα μεγάλο μέρος των κριτικών στο Amazon έχουν 1 αστεράκι (στα 5) λόγω προβλημάτων. Τα επίσημα forums του PlayStation 4 έχουν κατακλυστεί με παράπονα επίσης. Μιλώντας στο IGN, ένας εκπρόσωπος της Sony δήλωσε ότι η εταιρεία πιστεύει ότι υπάρχουν διάφορα θέματα στη κονσόλα αλλά λιγότερο από το 4% των συνολικών παιχνιδομηχανών της έχουν επηρεαστεί. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν τα προβληματικά κομμάτια θα αντικαταστηθούν με νέα ή θα λάβουν ενημέρωση λογισμικού με κάποιο τρόπο για να διορθωθεί το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Sony Ξεπακετάρει Το PlayStation 4

Τέλος, η Sony έλαβε τα σχόλια της κοινότητας και τελικά με update θα αφαιρέσει τους περιορισμούς που έθεσε πριν από λίγο καιρό. Αυτοί οι περιορισμοί δεν θα επέτρεπαν στον χρήστη να αναπαράγει τα δικά του CD/DVD, MP3 τραγούδια και να κάνει DLNA streaming.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: