Κυκλοφόρησε Το PlayStation 4 Με Προβληματικά Κομμάτια, Αποσύρθηκαν Οι Περιορισμοί

Ανακοινώθηκε Επίσημα Το PlayStation 4: "Η Εξέλιξη Των Παιχνιδιών"

PlayStation 4 event

Την Παρασκευή η Sony ξεκίνησε το λανσάρισμα του πολύ-πολύ-αναμενόμενου PlayStation 4 στις ΗΠΑ και φυσικά οι gamers το απέκτησαν. Όμως είχαν εκπλήξεις. Οι πιο πολλές αναφορές για ελαττώματα που έγιναν από τους χρήστες είναι για το “blue light of death”. Με αυτό το πρόβλημα ο χρήστης όταν πατάει να ανοίξει η κόνσολα, η μπάρα φωτός του συστήματος φωτίζεται αλλά ποτέ δεν ενεργοποιείται ή δεν εμφανίζει εικόνα η κονσόλα. Η κοινότητα του PlayStation στο Reddit έχει συλλέξει περισσότερες από 90 τέτοιες περιπτώσεις αλλά παραμένει άγνωστο πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.

Το πρόβλημα έχει μαθευτεί βεβαίως από το ίντερνετ. Ένα μεγάλο μέρος των κριτικών στο Amazon έχουν 1 αστεράκι (στα 5) λόγω προβλημάτων. Τα επίσημα forums του PlayStation 4 έχουν κατακλυστεί με παράπονα επίσης. Μιλώντας στο IGN, ένας εκπρόσωπος της Sony δήλωσε ότι η εταιρεία πιστεύει ότι υπάρχουν διάφορα θέματα στη κονσόλα αλλά λιγότερο από το 4% των συνολικών παιχνιδομηχανών της έχουν επηρεαστεί. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν τα προβληματικά κομμάτια θα αντικαταστηθούν με νέα ή θα λάβουν ενημέρωση λογισμικού με κάποιο τρόπο για να διορθωθεί το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Sony Ξεπακετάρει Το PlayStation 4

Τέλος, η Sony έλαβε τα σχόλια της κοινότητας και τελικά με update θα αφαιρέσει τους περιορισμούς που έθεσε πριν από λίγο καιρό. Αυτοί οι περιορισμοί δεν θα επέτρεπαν στον χρήστη να αναπαράγει τα δικά του CD/DVD, MP3 τραγούδια και να κάνει DLNA streaming.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.