Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Rockstar Καθυστερεί Ξανά Το GTA V Για PC

GTA V

Η Rockstar ανακοίνωσε ότι ο best-seller τίτλος GTA V θα καθυστερήσει ξανά για τα Windows. Η νέα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας έχει τεθεί πλέον για τις 14 Απριλίου και ο λόγος της καθυστέρησης είναι προφανής: για να επιλυθούν προβλήματα έτσι ώστε να κυκλοφορήσει με όσα λιγότερα γίνεται.

Η RockStar Games στην αρχή είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στις 27 Ιανουαρίου, όμως δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του αποκάλυψε ότι θα πάρει μια παράταση δύο μηνών για να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου. Τελικά θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων στις 14 Απριλίου. Για τώρα, στις 10 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία του expansion Heists για το Grand Theft Online για συνεργασία με άλλους παίχτες online και την επίλυση διάφορων αποστολών.

Το GTA V για PC θα έχει τις βελτιώσεις του τίτλου στα γραφικά που είδαμε για το PlayStation 4 και το Xbox One, θα υποστηρίζει τη λειτουργία για παιχνίδι πρώτου προσώπου, ανάλυση 4K και μέχρι 3 monitors.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: