Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Retry, Το Παιχνίδι Της Rovio Εμπνευσμένο Από Το Flappy Bird

Η Rovio είναι γνωστή για τη σειρά παιχνιδιών Angry Birds αλλά δεν μπορεί να βασίζεται μόνο σε αυτά. Μετά τη τεράστια επιτυχία του Flappy Bird, και αυτή παρουσίασε τη δική της πρόταση αλλά ευτυχώς δεν είναι κακή αντιγραφή όπως τρίτων προγραμματιστών.

Το όνομα του επερχόμενου παιχνιδιού είναι Retry. Το όνομα το πήρε επειδή ο παίχτης θα πατάει συνέχεια «retry» μπας και περάσει τη πίστα. Η εταιρία το έκανε το ίδιο δύσκολο με το Flappy Bird, αλλά αντί για πουλί και σωλήνες του Super Mario ο παίχτης πρέπει να ελέγξει ένα αεροπλάνο το οποίο πρέπει να περάσει ανάμεσα από εμπόδια και να προσγειωθεί κάπου. Αν χτυπήσει άμεσα χάνει. Όλα αυτά σε ένα 8-bit περιβάλλον που θυμίζει το 1986.

«Από τα παιδιά που κάθονται σε ένα δωμάτιο δίπλα στα παιδιά που έκαναν Angry Birds, έρχεται το RETRY – ένα παιχνίδι τόσο δύσκολο, τόσο εθιστικό, τόσο παλιάς σχολής που θα νομίζετε πως μπήκατε σε μια 8-bit μηχανή του χρόνου και πήγατε πίσω στο 1986.»

Το Retry της Rovio είναι διαθέσιμο μόνο στο App Store της Φιλανδίας, του Καναδά και της Πολωνίας. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε και αν κυκλοφορήσει σε άλλα καταστήματα και άλλες χώρες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: