Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ρεκόρ Στα 5G Δίκτυα Έσπασε Η Samsung

Samsung 5G technology

Παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσε η Samsung στα πειράματα που έκανε για το 5G δίκτυο φθάνοντας τη ταχύτητα των 7.5Gbps (δηλαδή 940MB το δευτερόλεπτο), το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι είναι 30 φορές ταχύτερο από τα σημερινά 4G δίκτυα.

Οι δοκιμές έγιναν σε πειραματικό δίκτυο 28GHz 5G σημειώνοντας αποτέλεσμα 7 φορές πιο πάνω από αυτό του Μαΐου του 2013. Τότε είχαν σημειώσει μέγιστη ταχύτητα 1Gbps. Η Samsung κατάφερε επίσης να σημειώσει σταθερή σύνδεση με ταχύτητα 1.2Gbps (150MB το δευτερόλεπτο) σε φορητή συσκευή εντός αμαξιού που κινούταν με ταχύτητα μεγαλύτερη των 100 χιλιόμετρων την ώρα.

Ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας & ανάπτυξης της Samsung, Chang Yeong Kim, δήλωσε:

«Θα συνεχίσουμε να τοποθετούμε υψηλότερα τον πήχη για να συνεισφέρουμε στη δημιουργία του πρωτοκόλλου 5G. Στην προσπάθεια αυτή θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με κατασκευαστές και ερευνητικά κέντρα απ’ όλο τον κόσμο. Η ζήτηση για τηλεπικοινωνίες μέσω δικτύου 5G θα αυξηθεί δραματικά μέσα στα επόμενα χρόνια είτε μιλάμε για φορητές συσκευές, είτε cloud υπηρεσίες, είτε για το Internet of Things.»

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πείραμα που έγινε για το 5G δίκτυο της Samsung που θα είναι έτοιμο το 2020.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: