Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Samsung 840 EVO, Ο Πρώτος mSATA SSD 1TB Βιομηχανίας

Samsung 840 EVO

Η Samsung ανακοίνωσε τον πρώτο βιομηχανικό mSATA (mini-SATA) SSD δίσκο που προσφέρει χωρητικότητα 1TB. Ο δίσκος ανήκει στην οικογένεια 840 EVO, η οποία η Samsung ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το έτος και υπόσχεται ταχύτητες ίδιες με έναν 2,5-ιντσών SSD.

Για να προσφέρουν τόση χωρητικότητα σε αυτό το μέγεθος, οι Κορεάτες έβαλαν 16 128GB NAND flash μνήμες βασισμένες σε 10nm σε τέσσερα μεγάλα, ξεχωριστά μέρη. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ένας SSD με πάχος μόλις 3,85 χιλιοστά και βάρος 8,5 γραμμάρια.

Στην απόδοση, οι ταχύτητες του νέου Samsung 840 EVO δίσκου φτάνουν τα 540MB/s για εγγραφή και 520MB/s για διάβασμα, ενώ τα αντίστοιχα IOPS τα 98,000 και 90,000.

Η Samsung παρέχει μαζί με τον δίσκο και το λογισμικό Samsung Magician 4.3 για ταχύτητα διαβάσματος 1000MB/s σε RAPID mode, 256-bit AES κλειδιά και συμβατότητα με Windows 8. Τέλος, ο SSD μπορεί να συνδεθεί με άλλους δίσκους, είτε SSD είτε HDD, αν ο υπολογιστής έχει ένα mSATA socket.

Ο 840 EVO mSATA SSD θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αυτό το μήνα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: