Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Πρόκειται Να Κάνει Το Wi-Fi 5 Φορές Γρηγορότερο

Και θα μπει σύντομα στη ζωή μας

Samsung HQ

Η Samsung ανακοίνωσε πως κατάφερε να ξεπεράσει τους περιορισμούς και να αναπτύσσει το νέο πρωτόκολλο 802.11ad για 60GHz Wi-Fi. Η νέα τεχνολογία θα επιτρέψει τη μεταφορά δεδομένων μέχρι και 575MB/δευτερόλεπτο (4.6Gbps), η οποία είναι πέντε φορές γρηγορότερη σε σχέση με το τωρινό Wi-Fi πρωτόκολλο που μπορεί να μεταφέρει 108MB/δευτερόλεπτο (866Mbps).

Η Samsung κατάφερε να δημιουργήσει ένα τέτοιο ασύρματο δίκτυο μέσω της αποκοπής των ομοκαναλικών παρεμβολών που δημιουργούνται από άλλες συσκευές με Wi-Fi. Επίσης μέσω νέων κυκλωμάτων και κεραίας ενίσχυσαν τη μπάντα των 60GHz.

Το νέο πρωτόκολλο 802.11ad θα το δούμε στην αγορά σύντομα, πολύ σύντομα. Η εταιρία φιλοδοξεί να το λανσάρει στις αρχές του 2015 και θέλει να το δει να χρησιμοποιείται σε οικιακές συσκευές, σε συσκευές πολυμέσων, σε ιατρικές συσκευές και φυσικά στο έξυπνο σπίτι του μέλλοντος όπου όλα θα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και ο χρήστης θα τα χειρίζεται μέσω του κινητού του ή το smartwatch του… Φυσικά θα το ενσωματώσει και η ίδια στις δικές της συσκευές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: