Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Level Box mini, Το Νέο Φορητό Ηχείο Για Κινητά

Samsung Level Box mini

Η Samsung ανακοίνωσε μια ακόμα συσκευή για τη σειρά ήχου Level με τίτλο Samsung Level Box mini. Το Level Box mini υπόσχεται την ίδια υψηλή ποιότητα ήχου με το μεγαλύτερο Level Box αδερφάκι του, αλλά σε ένα μικρότερο σώμα που το καθιστά καλύτερο στη μετακίνηση.

Το Samsung Level Box mini έχει μεταλλικό σασί, και ενώ είναι 30% μικρότερο από το Level Box διαθέτει ένα μεγάλο στερεοφωνικό ηχείο 55 χιλιοστών και passive radiator το οποίο επιτρέπει στη συσκευή να ‘βγάλει’ ήχο υψηλής ποιότητας. Επιπρόσθετα, τα ηχεία υποστηρίζουν τη κωδικοποίηση aptX, υπάρχει NFC για ευκολότερη σύνδεση με το κινητό, μικρόφωνο και μπαταρία 1600mAh για 25 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής. Τέλος, υποστηρίζεται από την εφαρμογή Samsung Level App για φωνητικό έλεγχο, Text-to-Speech, S Voice και SoundAlive.

Η Samsung δεν αποκάλυψε την ημερομηνία διάθεσης του νέου Level αλλά έκανε γνωστό ότι θα το έχει διαθέσιμο σε μαύρο, γκρι, μπλε και κόκκινο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: