Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Level: Τα Νέα Αξεσουάρ Ήχου Της Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε μια νέα σειρά premium ηχείων και ακουστικών και έτσι ξεκινά ένας νέος κύκλος στην συγκεκριμένη κατηγορία με το όνομα Samsung Level. Η σειρά αποτελείται από το Level Box, τα Level In, Level On και Over ακουστικά.

Το Samsung Level Box είναι ένα στερεοφωνικό ηχείο 56 χιλιοστών με passive radiator το οποίο ενσωματώνει NFC και Bluetooth για σκοπούς συνδεσιμότητας. Οι διαστάσεις του είναι 164,3 x 62,3 x 69,2 χιλιοστά και ζυγίζει 600 γραμμάρια. Η μπαταρία που περιλαμβάνει σου δίνει την δυνατότητα ακρόασης για 15 ώρες συνεχόμενα με μία μόνο φόρτιση.

Τα Samsung Level In είναι ένα σύστημα ηχείων τριών δρόμων που διαθέτει το S Voice και το βάρος του αγγίζει μόλις τα 15,7 γραμμάρια. Τα Level Over είναι ένα σύνολο 50 χιλιοστών Bio-Cellulose Diaphragm, εξοπλισμένο με ακουστικά μαγνήτη νεοδυμίου και ενεργή ακύρωση θορύβου. Τέλος, τα Samsung Level On είναι 40 χιλιοστών διπλής στρώσης διαφράγματος, ακουστικά τα οποία διαθέτουν επίσης την τεχνολογία S Voice.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμές για την νέα σειρά δεν γνωρίζουμε, μόλις γνωστοποιηθούν θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: