Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Samsung NX300M Είναι Το Πρώτο Προϊόν Με Tizen, Κινητά Από Το 2014

Samsung NX300M

Η Samsung παλιότερα είχε δηλώσει πως θέλει να δει το λειτουργικό Tizen σαν το νέο Android που θα βρίσκεται παντού, και η πρώτη ενσωμάτωσή του γίνεται στην Samsung NX300M.

Αυτή η κάμερα παρουσιάστηκε σε μια διαφάνεια από στέλεχος της Samsung, Jong-Deok Cho, κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου για τους προγραμματιστές του Tizen. Η διαφάνεια αποκάλυψε ότι η πλατφόρμα Tizen Camera επιτρέπει στην κάμερα να ξεκινήσει δύο φορές πιο γρήγορα από άλλες κάμερες με Linux/Android. Η 20-megapixel κάμερα μπορεί επίσης να λάβει 9 φωτογραφίες σε ένα δευτερόλεπτο.

Σε ό, τι αφορά τα πολυ-αναμενόμενα smartphones με λειτουργικό Tizen, τα πρώτα μοντέλα αναμένεται να ξεκινήσουν να διατίθενται τον Φεβρουάριο του 2014. Οι συσκευές αυτές θα έχουν το Tizen 2.2.1 εγκατεστημένο ενώ η αναβάθμιση του λειτουργικού στο Tizen 3.0 θα πρέπει να φτάσει κατά το τρίτο τρίμηνο του 2014.

Tizen 3.0 Major Features

Το Tizen 3.0 θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών λογαριασμών χρηστών και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλον υποστήριξη για 64-bit επεξεργαστές. Αυτή η εκδοσή του Tizen θα τρέχει σε ΙΑ και ARM chips, προσφέροντας βελτιώσεις στην απόδοση και θα επιτρέψει στις συσκευές να έχουν πολύ μεγαλύτερη μνήμη RAM. Για τους προγραμματιστές τους οποίους η Samsung έχει σε μεγάλη εκτίμηση, η τρίτη έκδοση θα έρθει με ένα 3D UI framework για τη καλύτερη εμφάνιση και τη καλύτερη εκτέλεση εφαρμογών.

Μέχρι τώρα έχουμε ακούσει πολλά για το λειτουργικό αυτό, ενώ δεν έλειψε και η φήμη κάποια στιγμή φέτος που υποστήριζε πως το project θα ακυρωθεί. Όπως φαίνεται οι εταιρίες που το αναπτύσσουν δεν έχουν καμιά τέτοια πρόθεση, και η απόδειξη ακούσει στο όνομα Samsung NX300M.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: