Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Project Beyond, Μία Κάμερα 360 Μοιρών Για Τη Δημιουργία Εικονικού Περιβάλλοντος

Samsung Project Beyond

Στο συνέδριο της για προγραμματιστές, η Samsung αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται το Samsung Flow, η ενσωμάτωση του BlackBerry BES12 στο KNOX και η απόσυρση της εφαρμογής WatchOn. Αποκάλυψε επίσης και το Samsung Project Beyond, μια συσκευή που έχει να κάνει με την εικονική πραγματικότητα.

Το Samsung Project Beyond διαθέτει 17 ενσωματωμένες κάμερες με full HD ανάλυση οι οποίες πραγματοποιούν τρισδιάστατες λήψεις σε 360 μοίρες για να παρέχουν υλικό στη συσκευή εικονικής πραγματικότητας Samsung Gear VR. Οι πρώτες εντυπώσεις του κόσμου είναι θετικές, αν και δεν υπήρχε ήχος και η ποιότητα εικόνας ήταν μέτρια. Βέβαια μιλάμε για δοκιμαστική συσκευή, οπότε στο μέλλον αυτά θα έχουν βελτιωθεί.

Με το Project Beyond ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργεί τη δικιά του εικονική πραγματικότητα για το Gear VR, ενώ στο μέλλον θα μπορεί να κάνει live stream το περιεχόμενο που φωτογράφισε για την άμεση σύνδεση των δύο συσκευών. Μέχρι στιγμής η Samsung δεν αποκάλυψε πότε (και αν) θα το βγάλει στην αγορά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: