Βράβευση για το περιβάλλον Smart UX Center της Samsung

Βράβευση για το περιβάλλον Smart UX Center της Samsung

Το Samsung Smart UX Center διακρίθηκε με το βραβείο “Outstanding Achievement in Innovation” στο πλαίσιο των βραβείων “Buyers Laboratory (BLI) Summer 2016 Awards”.

Το Smart UX Center αποτελεί το πρώτο περιβάλλον χρήσης εκτυπωτικών συσκευών που βασίζεται στο Android, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν, να αντιγράφουν, να εκτυπώνουν, να διορθώνουν και να μεταφέρουν αρχεία οποιασδήποτε μορφής μεταξύ εκτυπωτή, υπολογιστή και φορητών συσκευών.

Το Buyers Laboratory, το οποίο αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο ανεξάρτητο οργανισμό στη δοκιμή προϊόντων και λογισμικού απεικόνισης εγγράφων, έδωσε υψηλή βαθμολογία, τονίζοντας τις μοναδικές και καινοτόμες δυνατότητες προσαρμογής και επέκτασης των εκτυπωτικών λειτουργιών, ούτως ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών.

«Ο συνδυασμός ενός πραγματικού περιβάλλοντος χρήσης (UI) Android tablet και η εύκολη πρόσβαση στο ‘app store’ από τους τελικούς καταναλωτές, τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές IT συστημάτων, τοποθετεί τη Samsung στο προσκήνιο, καθώς οι κατασκευαστές μοντέλων MFP ξεκινούν να ακολουθούν το συγκεκριμένο πρότυπο», δήλωσε ο Jamie Bsales, Director Office Workflow Solutions Analysis στο BLI.

Επιπλέον, το Buyers Laboratory θεωρεί ότι το Smart UX Center αποτελεί μία σημαντική καινοτομία του κλάδου. Το Printing App Center υποστηρίζει αποτελεσματικά τους χρήστες, που επιθυμούν να ενισχύσουν τις λειτουργίες των πολυμηχανημάτων MFPs σύμφωνα με τις ανάγκες τους, κατεβάζοντας χαμηλού κόστους ή και δωρεάν εφαρμογές και widgets.

«Οι πελάτες δεν θα πρέπει να δυσκολεύονται να βρουν λύσεις για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, να βελτιώσουν την καθημερινή ροή εργασίας και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα πολυμηχανήματά τους. Η Samsung μόλις έχει ξεκινήσει να ξεδιπλώνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας», προσέθεσε ο Bsales.

«Από την κυκλοφορία του το 2014, το Samsung UX Center αλλάζει την καθημερινότητα στα γραφεία παγκοσμίως – σχεδιάζοντας ένα περιβάλλον εκτύπωσης που δεν κουράζει τον χρήστη, μέσω της ψηφιοποίησης των εκτυπωτικών εργασιών», δήλωσε ο David SW Song, Senior Αντιπρόεδρος του τμήματος Printing Solutions Business στη Samsung Electronics. «Ως ηγέτης του κλάδου στην καινοτομία του εργασιακού περιβάλλοντος, η Samsung θα συνεχίσει να αναπτύσσει υψηλή τεχνολογία και φιλικά προς τον χρήστη προϊόντα και υπηρεσίες».

Το Buyers Lab (BLI) αποτελεί την πηγή για αμερόληπτη και αξιόπιστη πληροφόρηση σε παγκόσμια κλίμακα σχετικά με την απεικόνιση εγγράφων, δοκιμές και ανταγωνιστικά εργαλεία πώλησης. Κάθε καλοκαίρι και χειμώνα σε ετήσια βάση το BLI διοργανώνει τα βραβεία “Pick Awards”, καθώς και “Outstanding Achievement Awards”, αναγνωρίζοντας προϊόντα εκτύπωσης τόσο σε επίπεδο hardware όσο και λογισμικού, μέσα από ένα μοναδικό και αυστηρό σύστημα αξιολόγησης.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.