Με κάθε αγορά Samsung SUHD TV, ένα smartphone Galaxy A3 (2016) ή Galaxy S7 edge

Με κάθε αγορά Samsung SUHD TV, ένα smartphone Galaxy A3 (2016) ή Galaxy S7 edge

Με κάθε αγορά Samsung SUHD TV η Samsung Electronics Hellas προσφέρει ένα smartphone Galaxy A3 (2016) ή ένα Galaxy S7 edge. Πιο συγκεκριμένα, όσοι καταναλωτές επιλέξουν μία SUHD τηλεόραση από τις σειρές KS7500 ή KS7000 θα αποκτήσουν το Galaxy A3 (2016) και όσοι επιλέξουν μία SUHD τηλεόραση από τις σειρές KS8000 και άνω θα αποκτήσουν το Galaxy S7 edge. Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα των σειρών KS7000, KS7500, KS8000, KS9000, KS9500 και KS9800, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως 9 Οκτωβρίου 2016.

Με την εφαρμογή Smart View η σύνδεση είναι εντυπωσιακά απλή. Η εφαρμογή επιτρέπει την εύκολη μεταφορά βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής απευθείας στην τηλεόραση. Έτσι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το περιεχόμενο του smartphone τους στη μεγάλη οθόνη της SUHD TV.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.SamsungSUHDpromo.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία αγοράς. Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και η λίστα με όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, βρίσκονται σε αυτό το link.

Οι Samsung SUHD τηλεοράσεις διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Χάρη στην τεχνολογία Quantum dot display, προσφέρουν πιο φωτεινή εικόνα και 1 δισεκατομμύρια χρώματα – 64 φορές περισσότερα από μία συμβατική τηλεόραση. Έτσι, οι θεατές απολαμβάνουν απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες. Παράλληλα, μέσω της τεχνολογίας HDR 1000 αναδεικνύεται το χρώμα, το βάθος και όλες οι κρυφές λεπτομέρειες, ακόμη και στις πιο φωτεινές ή σκοτεινές σκηνές. Οι εντυπωσιακές Samsung SUHD τηλεοράσεις επεκτείνονται σε ένα εύρος από 49 έως και 88 ίντσες.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.