Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Seagate Ultra Mobile HDD: Ένας Υπέρλεπτος Σκληρός Δίσκος Για Android

Seagate Ultra Mobile HDD

Η Seagate ανακοίνωσε σήμερα έναν υπέρλεπτο σκληρό δίσκο με πάχος μόλις 5 χιλιοστά για όλες τις Android συσκευές, και με πολύ μικρό σώμα για πανεύκολη μεταφορά.

Ο δίσκος ονομάζεται Seagate Ultra Mobile HDD για προφανείς λόγους και έχει χωρητικότητα 500GB. Το μέγεθος του είναι 2,5-ίντσες, ζυγίζει 93 γραμμάρια και έχει εξοπλιστεί με αισθητήρες zero-gravity (ZGS) και γυροσκοπική υποστήριξη κίνησης για να αντέχει στις μετακινήσεις. Μάλιστα καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια (0.14W σε κατάσταση αναμονής) ώστε να μην “ρουφάει” την μπαταρία του κινητού. Η μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων φτάνει τα 600 MB/s.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια τιμή, όμως μην περιμένεις λιγότερο από 90€ αφού οι κανονικοί HDD δίσκοι 500GB κοστίζουν τουλάχιστον 59€. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν κάποια εταιρία ενσωμάτωνε αυτόν τον δίσκο μέσα σε κάποιο tablet…

Περισσότερα για τον Seagate Ultra Mobile HDD μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: