Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Θρυλικό Φιδάκι Επιστρέφει Στα Smartphones

Πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται, και πολλοί περισσότεροι αυτοί που έχουν αναπολήσει το φιδάκι, το θρυλικό παιχνίδι των Nokia, το οποίο την εποχή εκείνη γνώρισε επιτυχία λόγω της τεράστιας αποδοχής του από τους χρήστες. Με την έλευση των smartphones το παιχνίδι αυτό σταμάτησε να υπάρχει, και παρόλο που υπάρχουν αρκετά παρόμοια με αυτό παιχνίδια, κανένα δεν κατάφερε να το αντικαταστήσει.

Το διάσημο παιχνίδι το είχε αναπτύξει ο Taneli Armando που δούλευε τότε για τη Nokia, ο οποίος τώρα αποφάσισε να το επανακυκλοφορήσει για Android, iOS και Windows Phone. Πρόκειται για την αυθεντική έκδοση που υπήρχε στα Nokia, με την ονομασία Snake Rewind, ωστόσο είναι φυσικά αναβαθμισμένη τόσο στα γραφικά όσο και στα χαρακτηριστικά του.

Το Snake Rewind περιλαμβάνει 10 επίπεδα τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους σε δυσκολία, χρωματισμό και μουσική και ο παίχτης έχει τη δυνατότητα να τα ξεκλειδώνει σταδιακά μέσω της ολοκλήρωσης των αποστολών του εκάστοτε επιπέδου ή μέσω της βοήθειας που προσφέρουν οι in-app αγορές.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαϊού και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο του βίντεο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: