Η Sony Παρουσιάζει Τη Φωτογραφική Μηχανή α68 A-mount Με 4D FOCUS

Η Sony Παρουσιάζει Τη Φωτογραφική Μηχανή α68 A-mount Με 4D FOCUS

Η νέα φωτογραφική μηχανή α68 (ILCA-68), από τη Sony, δίνει στους λάτρεις της φωτογραφίας τη χαρά να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερες δημιουργικές επιλογές, χρησιμοποιώντας την πολύτιμη συλλογή των φακών τους A-mount.

Επιπλέον της πληθώρας των χαρακτηριστικών, που δεν απέχουν πολύ από επαγγελματικές λειτουργίες, που έχει κληρονομήσει από την περίφημη α77 II, η α68 διαθέτει το μοναδικό σύστημα 4D FOCUS της Sony, το οποίο αποδίδει εξαιρετική αυτόματη εστίαση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτογράφισης – ακόμα και σε πολύ χαμηλό φωτισμό, μέχρι και EV -2, όπου άλλες φωτογραφικές μηχανές δυσκολεύονται να τα καταφέρουν.

Αυτό το σύστημα ανίχνευσης σημείων χρησιμοποιεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, 79 σημεία ανίχνευσης αυτόματης εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των 15 σημείων διασταύρωσης, και ένα αποκλειστικό σημείο αισθητήρα αυτόματης εστίασης F2.8 για σκηνές με περιορισμένο φωτισμό. Όλα αυτά οδηγούν σε γρήγορη αυτόματη εστίαση, η οποία καλύπτει μια μεγάλη περιοχή παρακολούθησης με πρόβλεψη, και κλειδώνει πιστά πάνω σε γρήγορα κινούμενα θέματα. Χάρη δε, στην μοναδική τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη της Sony, η φωτογραφική μηχανή α68 αποδίδει σταθερή παρακολούθηση αυτόματης εστίασης μέχρι και στα 8fpsii καρέ συνεχούς λήψης.

Είτε βγάζετε φωτογραφίες, είτε γυρίζετε ταινίες, έχετε εξασφαλισμένη απαράμιλλη ποιότητα εικόνας με τον αισθητήρα εικόνας Exmor™ CMOS, 24 MP, που προσφέρει μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100-25600. Η α68 διαθέτει επίσης τον γρήγορο επεξεργαστή εικόνας της Sony, BIONZ X, που χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες αναπαραγωγής λεπτομερειών και μείωσης της περίθλασης καθώς και μείωσης ψηφιακού θορύβου, για συγκεκριμένες περιοχές, ώστε να αποδίδει πεντακάθαρες λήψεις με αναλυτικές λεπτομέρειες, κάθε φορά.

Οι ταινίες full HD χρησιμοποιούν το αποτελεσματικό φορμά XAVC Sv για εγγραφές σε υψηλό ρυθμό bit rate μέχρι και 50 Mbps, με εκπληκτικές λεπτομέρειες και χαμηλό ψηφιακό θόρυβο. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη της Sony, μπορείτε να απολαμβάνετε non-stop συνεχή αυτόματη εστίαση, που παρακολουθεί χωρίς κόπο κινούμενα θέματα για ευκρινείς, επαγγελματικές λήψεις, με όποιο φορμά κι αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή σας.

Η α68 χάρη στα νέα δημιουργικά εφέ που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, ερασιτέχνες και φωτογράφους, να εξερευνήσουν τη μαγεία της φωτογραφίας εύκολα και γρήγορα.

Τώρα πια, είναι σκέτη απόλαυση να φωτογραφίζετε και να τραβάτε video    χάρη στο καθαρό και φωτεινό σκόπευτρο OLED Tru-Finder. Με 100% κάλυψη κάδρου θα είστε απόλυτα σίγουροι πως ό,τι φωτογραφίζετε είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε, με υψηλή αντίθεση και πιστή χρωματική αναπαραγωγή, για να μπορείτε να εστιάζετε χειροκίνητα με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Το σκόπευτρο Tru-Finder έρχεται να συμπληρώσει η οθόνη LCD τύπου 2,7 με δυνατότητα κλίσης έως και 135 μοίρες προς τα πάνω ή 55 μοίρες προς τα κάτω, για άνεση στην φωτογράφηση σε μια μεγάλη ποικιλία γωνιών λήψης.

Όπως και στην εξαιρετική σειρά α7, υπάρχει μια ροδέλα χειρισμού στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής, χάρη στην οποία μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις με τα ακροδάχτυλα σας. Επιπλέον, διαθέτει 10 προσαρμόσιμα κουμπιά, στα οποία μπορείτε να συνδέσετε λειτουργίες, που χρησιμοποιείτε συχνά, για γρήγορη πρόσβαση. Διαθέτει, ακόμη, ένα περιστροφικό χειριστήριο μπροστά, για γρήγορες προσαρμογές των ρυθμίσεων και για σταθερό κράτημα, ώστε να διατηρείτε ισορροπία, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε ογκώδεις φακούς prime ή τηλεφακούς.

Η τεχνολογία SteadyShot INSIDE μειώνει τα εφέ που δημιουργούνται από το κούνημα τη μηχανής, ώστε να απολαμβάνετε λήψεις με τη μηχανή στο χέρι, χωρίς θόλωμα, σε όλα τα εστιακά μήκη και με οποιοδήποτε συμβατό φακό.

Χάρη στην ύπαρξη του Multi Interface Shoe και του Multi Terminal μπορείτε να διευρύνετε περαιτέρω τις δημιουργικές σας επιλογές με μια μεγάλη γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ, όπως φλας, φώτα, μικρόφωνα, και τηλεχειριστήρια.

α68 (ILCA-68) – τεχνικές προδιαγραφές

Φακός A-mount
Αισθητήρας εικόνας Αισθητήρας εικόνας APS-C τύπου Exmor CMOS (23,5 x15,6 χλστ.)
Αριθμός pixel (ενεργών) Περίπου 24 megapixels
Φορμά εγγραφής Φωτογραφίες JPEG(DCF Έκδ.2.0, Exif Έκδ.2,3, πληροί τη γραμμή βάσης MPF), RAW (φορμά Sony ARW 2,3)
Ταινίες Φορμά XAVC S / πληροί τις προδιαγραφές του φορμά AVCHD Έκδ.2.0 / MP4
Μέσα αποθήκευσης Κάρτες μνήμης Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD, SDHC (πληροί το UHS-I), SDXC (πληροί το UHS-I), microSD, microSDHC, microSDXC
Σύστημα εστίασης Τύπος Αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης (Phase-detection AF)
Σημεία εστίασης 79 σημεία (συμπεριλαμβανομένων 15 σημείων διασταύρωσης), σημείο αισθητήρα αυτόματης εστίασης F2.8
Εύρος ευαισθησίας EV -2 ως 18 (σε ισοδύναμο ISO 100)
Έλεγχος έκθεσης Τύπος μέτρησης Πολυζωνική φωτομέτρηση 1200 ζωνών
Εύρος ευαισθησίας Φωτογραφίες: ISO 100 – 25600 (βήματα 1/3 EV),

Ταινίες: Ισοδύναμο με ISO100 – 12800 (βήματα 1/3 EV)

Κλείστρο Ταχύτητα κλείστρου Φωτογραφίες: 1/4000 σε 30 δευτ., Bulb, Ταινίες: 1/4000 σε -1/4 δευτ.
Εμπρόσθια ηλεκτρονική κουρτίνα κλείστρου Ναι(On/Off)
SteadyShot INSIDE (σύστημα σταθεροποίησης εικόνας) Τύπος Φωτογραφίες: Μηχανισμός μετατόπισης αισθητήρα εικόνας

Ταινίες: Ηλεκτρονικός

Μονάδα οδήγησης Ταχύτητα λειτουργίας Continuous shooting Λειτουργία Continuous Advance Priority AE: Μέγ. 8fps, Λειτουργία Continuous shooting Hi: Μέγ. 5fps, Λειτουργία Continuous shooting Lo: Μέγ. 2,5fps
Λειτουργία Ταινία (Ανάλυση/
Ταχύτητα κάδρου/
Ταχύτητα Bit)
XAVC S HD 1920 x 1080 50Mbps (30p/25p, 24p)
AVCHD 1920 x 1080 24Mbps(FX), 17Mbps(FH) (60i/50ivii)
1920 x 1080 24Mbps(FX), 17Mbps(FH) (24p/25pvii)
MP4 1440 x 1080 12Mbps , VGA 3Mbps
Σκόπευτρο Τύπος Ηλεκτρονικό σκόπευτρο (OLED Tru-Finder)
Συνολικός αριθμός κουκίδων (dots) 1.440.000 dots
Κάλυψη πεδίου 100%
Μεγέθυνση Κατά προσέγγιση 0,88x (ισοδύναμο με φωτογραφική μηχανή 35 χλστ.: Κατά προσέγγιση 0,57x) με φακό 50mm στο άπειρο, -1m-1
Οθόνη LCD Τύπος TFT LCD 2,7’’
Συνολικός αριθμός κουκίδων (dots) 460.800 dots
Ρυθμιζόμενη γωνία Προς τα επάνω 135 μοίρες, περίπου, προς τα κάτω 55 μοίρες, περίπου
Ήχος Μικρόφωνο Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο
Ηχείο Ενσωματωμένο, μονοφωνικό
Διασύνδεση Multi interface shoe, HDMI micro connector (Type-D), Τερματικό μικροφώνου (3,5 χλστ. στερεοφωνικό βύσμα mini), Τερματικό Multi / Micro USB, Τερματικό DC-IN
Ενσωματωμένο φλας GN12 (ISO100, m, γωνία φλας 16 χλστ.)
Μπαταρία Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FM500H
Βάρος Κατά προσέγγιση 610 γρ. (Μόνο το σώμα) / Κατά προσέγγιση 690 γρ. (Με την μπαταρία και τα μέσα αποθήκευσης)
Διαστάσεις

(Π x Υ x Β, πληροί τα πρότυπα CIPA)

Κατά προσέγγιση 142,6 × 104,2 × 80,0 χλστ.
Θερμοκρασία λειτουργίας 0-40°C

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.