Sony Action Cam HDR-AS20, Η Νέα Κάμερα Δράσης Ανακοινώθηκε

Sony Action Cam HDR-AS20, Η Νέα Κάμερα Δράσης Ανακοινώθηκε

Το καλοκαίρι ήρθε -περίπου- και η Sony ανακοίνωσε τη κυκλοφορία της νέα κάμερας δράσης Sony Action Cam HDR-AS20. Η κάμερα υπόσχεται να σε ακολουθάει παντού και να καταγράφει τα πάντα σε ό,τι δραστηριότητα και να κάνεις.

Η HDR-AS20 είναι ο διάδοχος του περσινού μοντέλου HDR-AS30V με ελαφρύτερο σώμα (83 γραμμάρια με μπαταρία αντί για 90 γραμμάρια). Μπροστά διαθέτει έναν ευρυγώνιο φακό Zeiss Tessar με 170° οπτικό πεδίο (120° με το SteadyShot ενεργοποιημένο), στερεοφωνικό μικρόφωνο για πλούσιο ήχο και SteadyShot λειτουργία για μείωση του τρεμοπαίγματος και των κραδασμών.

Ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού Exmor R CMOS επιτρέπει τη λήψη εικόνων και full HD βίντεο ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης εγγραφή βίντεο στα 28Mbps για καθαρές, λεπτομερείς λήψεις, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές. Τέλος, με το Wi-Fi είναι δυνατή η σύνδεση με το αδιάβροχο αξεσουάρ RM-LVR1 Live-View Remote το οποίο φοριέται στο χέρι και ελέγχει μέχρι και πέντε κάμερες.

Η κυκλοφορία της Sony Action Cam HDR-AS20 θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο. Η τιμή δεν ανακοινώθηκε.

SONY ACTION CAM HDR-AS20: ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αισθητήρας εικόνας Αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού τύπου 1/2,3 (7,77 χλστ.) Exmor R™ CMOS με 11,9 megapixels (ενεργά, κατά προσέγγιση)
Επεξεργαστής εικόνας BIONZ®
Φορμά εγγραφής βίντεο MP4:MPEG-4 AVC/H.264
Λειτουργία βίντεο (ανάλυση) PS:1920 x 1080 60p/50p

HQ:1920 x 1080 30p/25p

STD:1280 x 720 30p/25p

SLOW:1280 x 720 60p/-

SSLOW:1280 x 720 120p/-

VGA:640 x 480 30p/25p

Τύπος φακού ZEISS Tessar® F2.8
Εστιακό μήκος (ισοδύναμο με 35 mm) ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot: 15,3 χλστ. (170°)

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot:21,3 χλστ. (120°)

Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Electronic SteadyShot
Multi Camera Control Μέχρι 5 μονάδες
Λειτουργία σκηνής Auto/Underwater (Αυτόματη/Υποβρύχια)
GPS Όχι
Φόρτιση USB Ναι
Τερματικό Multi/Micro USB Ναι (Υποστηρίζει συμβατή συσκευή Micro USB)
Wi-Fi Ναι
NFC Όχι
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (με την παρεχόμενη μπαταρία) Κατά προσέγγιση 24,5 χλστ. x 47,0 χλστ. x 82,0 χλστ.
Συμβατότητα καρτών μέσων αποθήκευσης Memory Stick Micro™ (Mark 2)

Κάρτα μνήμης Micro SD/SDHC/SDXC (Κατηγορία 4 ή μεγαλύτερη)

Βάρος (μόνο η βασική μονάδα) Περίπου 58 γρ.
Βάρος (με την παρεχόμενη μπαταρία) Περίπου 83 γρ. (με την παρεχόμενη μπαταρία NP-BX1)
Παρεχόμενα αξεσουάρ

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BX1)

Καλώδιο Micro USB

Οδηγίες χρήσης

Αδιάβροχη θήκη (SPK-AS2)

Αυτοκόλλητη βάση (VCT-AM1)

[showhide type=”pressrelease”]

Το καλοκαίρι έφτασε και η ολοκαίνουργια Action Cam AS20 της Sony είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει παντού και να καταγράψει όλες τις συναρπαστικές αποδράσεις σας.

Τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από τον ευρυγώνιο φακό ZEISS Tessar με το τεράστιο πεδίο προβολής 170° (120° με ενεργοποιημένο SteadyShot), που πλησιάζει την ανθρώπινη όραση. Το κούνημα της βιντεοκάμερας είναι ελεγχόμενο, χάρη στο σύστημα σταθεροποίησης SteadyShot, το οποίο μειώνει το τρεμούλιασμα της κίνησης και τη δόνηση όταν τρέχετε με το ποδήλατό σας ή όταν σας χτυπάει ο αέρας και τα κύματα. Διαθέτει επίσης, ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο, το οποίο συλλαμβάνει πιστά πλούσιο, φυσικό ήχο, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο ρεαλισμό στις καθημερινές σας περιπέτειες.

Ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού Exmor R™ CMOS διασφαλίζει όμορφα βίντεο Full HD και εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμα και στο σούρουπο, όταν οι μικρότερες βιντεοκάμερες δυσκολεύονται να τα καταφέρουν. Η εγγραφή σε υψηλή ταχύτητα bit, που φτάνει τα 28Mbps, προσφέρει ιδιαίτερα αναλυτικές λήψεις, ακόμα και σε σκηνές με πολύ κόσμο, όπου η κάμερα αλλά και τα θέματα κινούνται.

Συνδέστε την Action Cam με το τηλεχειριστήριο Live-View RM-LVR1, που μπορεί να φορεθεί, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Φορέστε στον καρπό το προαιρετικό αδιάβροχο εξάρτημα για να έχετε καλύτερο έλεγχο στις λήψεις σας, αλλά και σε πέντε ακόμα βιντεοκάμερες, όταν η Action Cam είναι τοποθετημένη σε μέρη που δυσκολεύεστε να τη φτάσετε όπως στη σανίδα του σερφ σας ή πάνω στο κράνος σας.

Απολαύστε επιπλέον προσαρμοστικότητα, χάρη στην εύχρηστη λειτουργία της που γυρίζει την εικόνα όταν τραβάτε βίντεο ανάποδα.

Με το λεπτό και μίνιμαλ σχεδιασμό της, η Action Cam σάς ακολουθεί, όπου και αν πάτε… από αποδράσεις για σερφ μέχρι πάρκα για σκέιτ. Χάρη στο λεπτό και αεροδυναμικό σχεδιασμό της κόβει τον αέρα, μειώνοντας την πίεση του ανέμου όταν κατεβαίνετε με το ποδήλατό σας από δύσκολες διαδρομές ή όταν πέφτετε για πρώτη φορά με αλεξίπτωτο.

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ακόμα μεγαλύτερη από την προκάτοχό της, χαρίζοντάς σας αδιάλειπτες λήψεις βίντεο για 130 λεπτά με ενεργοποιημένο το Wi-Fi (150 λεπτά[ii] με απενεργοποιημένο το Wi-Fi) – αρκετός χρόνος για να καταγράψετε τις περιπέτειές σας.

Μετά από μια γεμάτη μέρα, όταν επιστρέψετε στο σπίτι, στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε τη δωρεάν εφαρμογή της Sony, το PlayMemories Home, για να επεξεργαστείτε τις λήψεις σας και να τις μοιραστείτε σε site όπως το Facebook® και το YouTube™. Η νέα λειτουργία Video Merge* σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εντυπωσιακές συνθέσεις split-screen με έως και τέσσερις ταυτόχρονες προβολές, που γυρίστηκαν από διαφορετικές βιντεοκάμερες. (Είναι απαραίτητη η εφαρμογή PlayMemories Home έκδοση 3.1.10 ή μεταγενέστερη για Windows, και η έκδοση 1.1.10 ή μεταγενέστερη για Macintosh).

Στην αγορά θα διατίθεται προς πώληση από τις αρχές Ιουλίου του 2014.

[/showhide]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.