Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sony: Μην Περιμένετε Τον Διάδοχο Του PS Vita

Η Sony από το 2013 δεν έχει ανανεώσει το PS Vita και τώρα ξεκαθαρίζει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε για τον διάδοχό του. Ο Shuhei Yoshida, ο πρόεδρος της Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, σε απάντηση ερώτησης από το κοινό κατά τη διάρκεια του συνεδρίου EGX 2015 δήλωσε ότι εξαιτίας των smartphones, το κλίμα για μια νέα φορητή κονσόλα δεν είναι καλό.

Ο πρόεδρος είπε ότι «ο κόσμος έχει κινητά τηλέφωνα και είναι πολύ εύκολο να παίξει παιχνίδια στα smartphones. Και πολλά παιχνίδια στα smartphones είναι δωρεάν, ή ξεκινάνε δωρεάν.» Ανέφερε επίσης ότι είναι μεγάλος fan του PlayStation Vita και ότι τα παιχνίδια που βασίζονται στην αφή είναι διασκεδαστικά, αλλά με κουμπιά και μοχλούς τα πράγματα είναι διαφορετικά. Συνέχισε λέγοντας «έτσι ελπίζω, όπως πολλοί και από εσάς, ότι αυτή η κουλτούρα των φορητών παιχνιδιών να συνεχιστεί αλλά το κλίμα δεν είναι υγιές τώρα επειδή κυριαρχούν τα παιχνίδια στα κινητά.»

Το PS Vita κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2011 και ήρθε στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο του 2012. Ένα χρόνο αργότερα, το 2013, η Sony κυκλοφόρησε παγκοσμίως μια ανανεωμένη, και ‘φτωχότερη’ έκδοση, για να το κάνει φθηνότερο και να αυξήσει τις πωλήσεις του αλλά απέτυχε να τραβήξει τα βλέμματα των καταναλωτών. Η κονσόλα εξακολουθεί να πουλάει σχετικά καλά στην Ιαπωνία αλλά στον υπόλοιπο κόσμο οι πωλήσεις έχουν πέσει. Μέχρι να επανέλθει η ζήτηση για τέτοιες συσκευές η Sony δεν θα κυκλοφορήσει νέα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: