Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sony Exmor RS IMX230: Ο Πρώτος Αισθητήρας Κινητών Με Αυτόματη Εστίαση 192 Σημείων

Sony Exmor RS IMX230

Η Sony είναι από τις εταιρείες που παραδοσιακά ανακοινώνει καλές φωτογραφικές μηχανές, αλλά και καλές κάμερες για κινητά, με την Samsung και την LG να την επιλέγουν για τα κορυφαία κινητά τους. Τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε τον νέο αισθητήρα Sony Exmor RS IMX230 για φορητές συσκευές.

Ο νέος αισθητήρας είναι ο πρώτος στο κόσμο με σύστημα αυτόματης εστίασης 192 σημείων και λειτουργία υπολογισμού της απόστασης για καλύτερη λήψη φωτογραφιών με κινούμενα αντικείμενα. Ο Exmor RS IMX230 είναι μικρότερος από τους προηγούμενους που έχει ανακοινώσει η εταιρεία, με βελτιωμένη την λειτουργία HDR. Μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης 4K στα 30fps, full HD στα 60fps και HD στα 120 fps, δηλαδή βίντεο αργής κίνησης.

Ο Sony Exmor RS IMX230 θα μπει σε παραγωγή τον Απρίλιο του 2015 σε δύο εκδόσεις – η πρώτη με ανάλυση 21-megapixels και η δεύτερη με 16-megapixels. Η πρώτη έκδοση ίσως χρησιμοποιηθεί και για το Xperia Z4 που θα ανακοινωθεί εκείνη τη περίοδο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: