Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sony AS100V, Η Νέα Αντίπαλος Των GoPro

Μέσα στις πολλές ανακοινώσεις της έκθεσης MWC έχουμε και τη νέα βιντεοκάμερα Sony AS100V που προορίζεται για τους αθλητικούς τύπους. Είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες, πχ μέσα σε χιόνι, και είναι επίσης αδιάβροχη χάρη στο σκληρό της σώμα που έχει λάβει τη πιστοποίηση IPX4.

Η κάμερα θέλει να ανταγωνιστεί τις αντίπαλες GoPro που κυριαρχούν στη συγκεκριμένη αγορά. Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, αρχικά στην Ιαπωνία, σε δύο διαφορετικά μοντέλα – το HDR-AS100V και το HDR-AS100VR. Η πρώτη κοστίζει 33,000 Yen ($330) και η δεύτερη 43,000 Yen ($430) προσφέροντας το τηλεχειριστήριο RM-LVR1. Ωστόσο και οι δύο έχουν σύστημα για να διορθώνουν τις κατά λάθος δονήσεις και άλλα επαγγελματικά χαρακτηριστικά όπως XAVC S.

Η Sony μαζί με την Sony AS100V θα κυκλοφορήσει και τρία αξεσουάρ. Ένα σκληρό προστατευτικό κάλυμμα φακού, ένα kit για τοποθέτηση της κάμερας στο μπράτσο και ένα λουράκι για να τραβάς βίντεο ενώ κάνεις σκι για παράδειγμα.

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: