Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ανακοινώθηκε Το PlayStation VR Και Πτώση Τιμής Του PS4

Η Sony ανακοίνωσε ότι το Project Morpheus θα μετονομαστεί σε PlayStation VR για να βγει στην αγορά. Το PlayStation VR είναι μια συσκευή που τη φοράμε και μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο Ito Masayasu, πρόεδρος του τμήματος PS Product Business, αναφέρει:

«Το όνομα ‘PlayStation VR’ δεν εκφράζει μόνο την ολοκαίνουργια εμπειρία που θα προσφέρει το PlayStation η οποία θα επιτρέπει στους παίχτες να αισθάνονται ότι βρίσκονται φυσικά μέσα στο ψηφιακό κόσμο του παιχνιδιού, αλλά αντικατοπτρίζει και την ελπίδα μας ότι θα νοιώθουν οικεία μέσα σε κάτι καινούργιο. Θα συνεχίσουμε την εξέλιξη της συσκευής σε διάφορους τομείς, ενώ ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με τρίτους προγραμματιστές, εκδότες και με τη SCE Worldwide Studios για τη δημιουργία πλούσιου περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας.»

Τέλος, η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε ότι θα ρίξει τη τιμή του PlayStation 4 στα 34980 yen στη πατρίδα της, δηλαδή στα μόλις €260! Αν πέσει τόσο και στην Ευρώπη θα γίνει πραγματικά ανάρπαστο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: