Η Sony Έχει Πουλήσει Περισσότερα Από 5.3 Εκατ. PlayStation 4 Παγκοσμίως

Η Sony Ξεπακετάρει Το PlayStation 4

The Official PS4 Unboxing Video | PlayStation 4

Μετά από αναφορές της NPD Group για υψηλές πωλήσεις του PlayStation 4 τον Ιανουάριο, αυτό το μήνα βγήκε η Sony να επιβεβαιώσει αυτή την είδηση. Η Sony ανακοίνωσε πως από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν πρωτολανσαρίστηκε η κονσόλα, μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου κατάφερε να πωλήσει πάνω από 5,3 εκατομμύρια κονσόλες σε όλο το κόσμο. Η εταιρία αρχικά πίστευε ότι θα φτάσει τα 5 εκατ. τον Μάρτιο του 2014.

Τα τελευταία νούμερα που έβγαλε η Microsoft για το Xbox One μιλούσαν για 3,9 εκατομμύρια πωλήσεις στις χώρες όπου κυκλοφορήσει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Αν και φαίνεται το One να τα πηγαίνει το ίδιο καλά με το 4 (δεδομένου ότι κυκλοφορεί σε λιγότερες χώρες), η Sony κατάφερε να πουλήσει περισσότερες κονσόλες στις ΗΠΑ όπου συνήθως επικρατεί εκεί η αμερικάνικη εταιρία. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι πουλήθηκαν «σχεδόν τα διπλά.»

Η Nintendo για να πουλήσει 5,86 εκατομμύρια Wii U κονσόλες σε όλο το κόσμο της χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος από την αρχική κυκλοφορία της κονσόλας, κάτι που σημαίνει πως το PlayStation 4 πουλάει τέσσερις φορές περισσότερο από το Wii. Μένει να δούμε τώρα πόσο θα πουλήσει το PlayStation 4 στην πατρίδα της Sony, την Ιαπωνία, όπου θα λανσαριστεί σύντομα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.