Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Κυκλοφορεί Το PlayStation 4 Στην Κινέζικη Αγορά

Μετά την Microsoft με το Xbox One, η Sony με την σειρά της αποφάσισε να ξεκινήσει την πώληση του PlayStation 4 στην κινέζικη αγορά, καθώς υπέγραψε συμφωνία κατασκευής και πώλησης της πετυχημένης παιχνιδομηχανής της στη Κίνα. Ο λόγος που μέχρι τώρα δεν είχαν κυκλοφορήσει αυτές οι δύο κονσόλες στην Κίνα είναι η απαγόρευση που έθεσε η κυβέρνηση το 2000 σχετικά με τη πώληση κονσολών στη χώρα, ισχυριζόμενη ότι επηρεάζουν αρνητικά την ψυχική υγεία των νέων.

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε προχώρησε σε άρση της απαγόρευσης και έτσι το Xbox One και το PlayStation 4 απόκτησαν πρόσβαση σε μια μεγάλη και διψασμένη αγορά που θα εκτινάξει τα κέρδη και θα εντείνει τον ανταγωνισμό των δύο εταιριών, καθώς εκτιμάται ότι έχει πάνω από 500 εκατομμύρια gamers. Σε δηλώσεις της η Sony, τόνισε ότι τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στην κινεζική αγορά θα είναι εναρμονισμένα με την κουλτούρα αλλά και τη νομοθεσία της χώρας. Προβλέπεται πως η κίνηση αυτή θα βάλει στα ταμεία της ιαπωνικής εταιρίας περίπου 7,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: