Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Σταματάει Να Πουλάει Τα PlayStation Portable

Η Sony βάζει φρένο στις πωλήσεις του PlayStation Portable, κοινώς γνωστό ως PSP, μετά από περίπου 10 χρόνια στα ράφια των καταστημάτων. Η ιαπωνική εταιρία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας προσπαθεί να προωθήσει τον διάδοχο της γνωστής φορητής παιχνιδοκονσόλας, PlayStation Vita.

Η Sony που εδρεύει στο Τόκιο ανακοίνωσε πως οι αποστολές του PSP στη Βόρεια Αμερική σταμάτησαν από τον Ιανουάριο, στην Ιαπωνία θα σταματήσουν τον Ιούνιο και αργότερα μέσα στο έτος και στην Ευρώπη.

Εκπτώσεις στο Vita θα προσφέρει στους Γιαπωνέζους κατόχους του PlayStation Portable η Sony αλλά δεν έγινε γνωστό αν κάποια προσφορά θα τρέξει και για τους Ευρωπαίους.

Το PlayStation Portable αρχικά κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2004 και από τότε είδε πολλές αναβαθμίσεις σαν συσκευή που κάθε φορά την έκαναν πιο οικονομική με λιγότερες δυνατότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τελευταία έκδοση από όπου αφαιρέθηκε το WiFi και κάθε σχετική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένου και του multiplayer. Τα PSP είχαν μεγάλη επιτυχία και σε αυτό βοήθησε σίγουρα το εύκολο ‘σπάσιμό’ τους για να τρέχουν κατεβασμένα παιχνίδια δωρεάν και προσομοιωτές GameBoy.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: