Η Sony Θα Ανακοινώσει Το Λεπτότερο PlayStation Στις 30 Ιανουαρίου

Η Sony Θα Ανακοινώσει Το Λεπτότερο PlayStation Στις 30 Ιανουαρίου

Η Sony μας έχει συνηθίσει την τελευταία δεκαετία να αποκαλύπτει λεπτότερα και οικονομικότερα PlayStation και θα το κάνει ξανά. Στις 30 Ιανουαρίου. Η εταιρία έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει πριν το τέλος του μήνα.

Μέσα στη πρόσκληση αναφέρει ότι θα αποκαλύψει το «λεπτότερο PlayStation» όμως δεν έχουμε ιδέα τι ακριβώς θα είναι αυτό. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για την Ευρωπαϊκή έκδοση του PS Vita TV το οποίο μέχρι στιγμής είναι αποκλειστικότητα για την αγορά της Ιαπωνίας όπου εδρεύει η εταιρία. Το Vita TV έχει πάχος μόλις 13,6 χιλιοστά και είναι όντως η λεπτότερη PS συσκευή.

Άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για μία ακόμα λεπτότερη και τελευταία έκδοση του PlayStation 3 το οποίο αν πέσει και άλλο η τιμή του θα πάει στα €100-150 όπως το PS2 για να ανταγωνιστεί το Xbox 360 που κυμαίνεται σε αυτή τη τιμή. Άλλοι πιστεύουν ότι είναι μία λεπτότερη έκδοση του Vita. Και αυτή μέχρι σήμερα είναι διαθέσιμη στην Ιαπωνία με LCD οθόνη (αντί για OLED στο πρώτο Vita), έχει πάχος 15 χιλιοστά και καλύτερη μπαταρία.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να μάθουμε τι ακριβώς είναι αυτό. Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.