Η Sony ανακοίνωσε τα πρωτότυπα Xperia Ear, Eye, Projector και Agent

Η Sony ανακοίνωσε τα πρωτότυπα Xperia Ear, Eye, Projector και Agent

Η Sony στην έκθεση MWC 2016 ανακοίνωσε τέσσερις νέες συσκευές που συνεργάζονται με το smartphone του χρήστη, τα Xperia Ear, Eye, Projector και Agent. Η ανακοίνωσή τους έγινε μετά τη παρουσίαση της νέας σειράς «Χ» που αποτελείται από τα premium μεσαίας κατηγορίας smartphones Xperia X / XA και Xperia X Performance με Snapdragon 820.

Sony Xperia Ear

Sony Xperia Ear

Το Sony Xperia Ear είναι κάτι σαν τον προσωπικό βοηθό J.A.R.V.I.S. του Iron Man. Είναι ένα Bluetooth headsfree ακουστικό το οποίο μπαίνει στο αυτί του χρήστη και χάρη στη ψηφιακή βοηθό που διαθέτει τον ενημερώνει για τις σημαντικότερες πληροφορίες από το κινητό σου. Για παράδειγμα ειδοποιεί τον χρήστη για τις εισερχόμενες κλήσεις, τα μηνύματα, τα προγραμματισμένα συμβάντα του ημερολογίου, για τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους και τις σημαντικότερες ειδήσεις. Άμα ο χρήστης θέλει επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί απλά να ρωτήσει, μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις, να στείλει μηνύματα ή να ζητήσει πληροφορίες για μια τοποθεσία. Έχει επίσης πιστοποίηση IPX2 για αντοχή στο νερό, μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα και NFC για άμεση σύνδεση με το κινητό.

Sony Xperia Eye

Sony Xperia Eye

Το Sony Xperia Eye είναι μια μικροσκοπική κάμερα που μπορεί να στερεωθεί στα ρούχα. Είναι σαν κάμερας δράσης, αλλά η Sony θα την προωθήσει για χρήση στην καθημερινή ζωή. Ενσωματώνει 360 μοιρών σφαιρικό φακό για φυσικό οπτικό πεδίο και μικρόφωνο για να δέχεται φωνητικές εντολές. Θα μπορεί ακόμη να αναγνωρίζει πρόσωπα.

Sony Xperia Projector

Sony Xperia Projector

Για το Sony Xperia Projector δεν έχουμε ακόμα πολλές πληροφορίες επειδή είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης. Γνωρίζουμε ότι μπορείς να το τοποθετήσεις πάνω σε ένα έπιπλο και να δείξει στον τοίχο από επάνω του διάφορα.

Sony Xperia Agent

Sony Xperia Agent

Το Sony Xperia Agent θέλει να γίνει ο κεντρικός κόμβος για τις συσκευές του έξυπνου σπιτιού. Έχει σχήμα βάζου και διαθέτει μια περιστρεφόμενη κάμερα, οθόνη αφής και φωνητική αλληλεπίδραση. Στο βίντεο παρουσίασης η Sony έδειξε ότι μπορεί να χειριστεί τα φώτα, άρα υποθέτουμε ότι θα διαχειρίζεται αυτό όλες τις συσκευές του Internet of Things.

Δεν ανακοινώθηκε για κανένα από τα παραπάνω προϊόντα η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.