Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Valve Ανακοίνωσε Το Πρωτοποριακό Χειριστήριο Steam Controller

Steam Controller

Το Steam Controller ανακοίνωσε η Valve μετά το δικό της λειτουργικό σύστημα και την κονσόλα της, ένα πρωτοποριακό χειριστήριο για την κονσόλα.

Το Steam Controller είναι το καλύτερο χειριστήριο κονσόλας που έχει φτιαχτεί μέχρι τώρα. Στο κέντρο υπάρχει μια οθόνη αφής με δύο τεράστια trackpads στα πλάγιά της, ενώ 16 πλήκτρα ολοκληρώνουν το εξωτερικό μέρος του Controller. Η Valve λέει ότι αυτό είναι όσο ακριβές όσο ένα ποντίκι υπολογιστή και έχει τη μεγαλύτερη δυνατή πιστότητα και ακρίβεια από οποιοδήποτε άλλο gamepad.

Το καλύτερο σε αυτό το χειριστήριο είναι τεχνολογία απτικής ανάδρασης με την ενσωμάτωση ηλεκτρομαγνητών με τα οποία ο παίχτης θα μπορεί να νιώσει ένταση, την ταχύτητα, τις δονήσεις και οτιδήποτε άλλο σκεφτούν οι κατασκευαστές παιχνιδιών. Ακόμα μπορούν να χρησιμεύσουν και ως ηχεία!

Οι προγραμματιστές θα χαρούν να μάθουν ότι θα δοθεί ένα SDK με το οποίο θα μπορούν να ‘πειράξουν’ τα πάντα στο Steam Controller, όπως να εμφανίσουν ό,τι θέλουν στην οθόνη αφής ή να προσαρμόσουν το Controller στις ανάγκες ενός παιχνιδιού που επίσημα δεν υποστηρίζεται. Βασικά εφόσον είναι ανοιχτό στους προγραμματιστές και στον κόσμο, τότε υπάρχουν άπειρες δυνατότητες…

Το Steam Controller θα δοθεί στους 300 τυχερούς που θα κερδίσουν το Steam Box.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: