Ανακοινώθηκαν Τα Steam Machines Με Steam OS Από Τη Valve

Ανακοινώθηκαν Τα Steam Machines Με Steam OS Από Τη Valve

Steam Machines

Η Valve ανακοίνωσε τη νέα οικογένεια gaming συσκευών που λειτουργούν με το ολοκαίνουργιο Steam OS που ανακοίνωσε η εταιρία μια μέρα πριν. Οι συσκευές ονομάζονται Steam Machines.

Τις συσκευές Steam Machines θα τις κατασκευάζουν εταιρίες που θα έχουν συνεργαστεί με την Valve για να συνδέονται με τη τηλεόραση και ο χρήστης να παίζει τα παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα στο Steam OS αργότερα. Βέβαια μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Steam Machines τα παιχνίδια θα έχουν γίνει διαθέσιμα στη πλατφόρμα Steam.

  • Μπορείς να μάθεις για το Steam OS εδώ.

Η εταιρία θα κατασκευάσει το Steam Box σαν συσκευή-αναφορά και θα δοθούν δωρεάν σε 300 τυχερούς. Θα υπάρξουν μόλις 300 Steam Box και στη κλήρωση θα λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει εγγραφή στο Steam Universe και δημιουργήσουν δημόσιο προφίλ στο Steam Community, έχουν 10 φίλους και παίξουν ένα παιχνίδι με gamepad στο Big Picture mode. Οι τυχεροί θα τα λάβουν στο τέλος του χρόνου, ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούμε να αγοράσουμε τα Steam Machines μέσα στο 2014.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Steam Box δεν έχουν γίνει γνωστά όμως θα πρέπει να είναι πολύ δυνατά ώστε τα Steam Machines που θα βασίζονται σε αυτό να μπορούν να ανταγωνιστούν τα PlayStation 4 και Xbox One. Η Valve θέλει να μπει σε μια αγορά που σε αυτήν έχουν το μονοπώλιο η Sony και η Microsoft. Λέτε να τα καταφέρει;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.