TAG Heuer, Google Και Intel Ανακοινώνουν Συνεργασία Για Το Ελβετικό Smartwatch

TAG Heuer, Google Και Intel Ανακοινώνουν Συνεργασία Για Το Ελβετικό Smartwatch

Αθήνα 19 Μαρτίου, 2015 – TAG Heuer, Google και Intel ανακοίνωσαν μια συνεργασία για το λανσάρισμα ενός Ελβετικού smartwatch, βασισμένο σε τεχνολογία Intel και Android Wear. Η συγκεκριμένη προσπάθεια εγκαινιάζει μια νέα εποχή συνεργασίας μεταξύ των Ελβετών ορολογοποιών και της Silicon Valley, συνδυάζοντας την εμπειρία κάθε εταιρείας στην κατασκευή πολυτελών ρολογιών, το software και το hardware, αντιστοίχως.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε επισήμως στην έκθεση Baselworld, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Πέμπτη, 19 Μαρτίου, στο περίπτερο της TAG Heuer. Ο Jean-Claude Biver, President – Watch Division LVMH Group και CEO – TAG Heuer, David Singleton, Director of Engineering – Android Wear, και ο Michael Bell, Corporate Vice President και General Manager – Intel New Devices Group, έκαναν διαδοχικές δηλώσεις επί σκηνής.

Από κοινού, οι τρεις εταιρείες θα δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα διακρίνεται για την πολυτέλειά του, αλλά και την απρόσκοπτη σύνδεση με την καθημερινότητα του κατόχου του – μια κορύφωση της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και του design, από τη Silicon Valley στην Καλιφόρνια και την Watch Valley στο La Chaux-de-Fonds της Ελβετίας.

«Η Ελβετική ωρολογοποιία και η SiliconValley είναι ένας γάμος μεταξύ της τεχνολογικής καινοτομίας και της αξιοπιστίας του ωρολογοποιού. Η συνεργασία μας εκτείνεται σε ένα ευρύ πλαίσιο συμπράξεων, επωφελών και για τα δύο μέρη, ενώ οι προοπτικές και για τις τρεις εταιρείες μας είναι τεράστιες,» δήλωσε ο Jean-Claude Biver.

Ο Guy Sémon, General Manager – TAG Heuer προσέθεσε: «Η ποιότητα των Ελβετικών ρολογιών είναι παγκοσμίως ξακουστή και όταν βρίσκει σύμμαχο της στη δημιουργική τεχνολογία και την παγκόσμια ισχύ δύο εταιρειών όπως της Intel και της Google, με τη χρήση της πλατφόρμας Android Wear και βασιζόμενης στην τεχνολογία Intel, μπορούμε να δούμε το ξεκίνημα μιας τεχνολογικής επανάστασης στη βιομηχανία μας, της οποίας είμαι υπερήφανος να αποτελώ έναν από τους πρωτοπόρους, εκ μέρους της TAG Heuer.»

Ο David Singleton σημείωσε: «Με το συγκερασμό της ομορφιάς με την τεχνολογία, το Ελβετικό ρολόγι έχει εμπνεύσει γενιές καλλιτεχνών και μηχανικών, συμπεριλαμβανομένων και εμάς, στη Google. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί με την TAG Heuer και την Intel, για να προσφέρουμε ένα καινούριο μίγμα συναισθήματος και καινοτομίας στην αγορά πολυτελείας. Μαζί, αξιοποιώντας της πλατφόρμα Android Wear, μπορούμε να οραματιστούμε ένα καλύτερο, όμορφο, εξυπνότερο ρολόι.»

«Εργαζόμαστε πάνω στη δημιουργία τεχνολογικών εμπειριών, με μεγαλύτερο παρονομαστή πρακτικότητας και αξίας στο κοινό, και η Intel είναι πεπεισμένη ότι μια συλλογική προσέγγιση θα αποτελέσει την έμπνευση για μια νέα καινοτομία στην τεχνολογία wearable. Η συνεργασία με την TAG Heuer και τη Google μας φέρνει εγγύτερα στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος για την τεχνολογία wearable, μέσω ενός ξεχωριστού smartwatch, που αναβαθμίζει την κατηγορία στην οποία ανήκει,» υπογράμμισε ο Michael Bell.

Σχετικά με την TAG HEUER
Η TAG Heuer είναι πρωτοπόρος της Ελβετικής ωρολογοποιίας, από το 1860. Η TAG heuer ανέκαθεν ανέβαζε υψηλότερα τον πήχη, χάρη στην επινόηση εκπληκτικών ρολογιών και χρονογράφων, ειδικά για όσους λατρεύουν την αμφισβήτηση των συμβάσεων. Αυτή η τεχνογνωσία κατακτήθηκε σε πολύ πρώιμο στάδιο, με αποτέλεσμα την επίτευξη απόλυτης ακρίβειας στον έλεγχο του χρόνου. Οι μακρόχρονες συνεργασίες που καλλιεργήθηκαν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους κορυφαίους αθλητές, απηχούν το ομαδικό πνεύμα, το κουράγιο, τη θέληση για νέες προκλήσεις και τολμηρά εγχειρήματα, στοιχεία που οδηγούν πάντοτε την TAG Heuer στην υπέρβαση των παραδόσεων μέσα στη βιομηχανία ωρολογοποιίας. Η ταυτότητα του brand της είναι στενά συνυφασμένη με την ιδρυτική της αρχή του αντι-κομφορμισμού. Το σλόγκαν της #Dontcrackunderpressure”, είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό σχήμα λόγου: είναι μια νοητική κατάσταση. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την TAG Heuer είναι διαθέσιμες στο presscorner.tagheuer.com/.

Σχετικά με τη Google
Η Google είναι παγκόσμια ηγέτιδα στην τεχνολογία, επικεντρωμένη στη βελτίωση των τρόπων, με τους οποίους οι άνθρωποι συνδέονται με την πληροφορία. Οι καινοτομίες της Google στην διαδικτυακή αναζήτηση και τη διαφήμιση, έχουν καταστήσει το website της, κορυφαία διαδικτυακή περιουσία και το brand της ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα διεθνώς. To Google είναι σήμα κατατεθέν της Google Inc. Όλα τα λοιπά ονόματα εταιρειών και προϊόντων ενδέχεται να αποτελούν κατοχυρωμένες επωνυμίες των αντίστοιχων εταιρειών, με τις οποίες σχετίζονται.

Σχετικά με την Intel
Η Intel (NASDAQ: INTC) είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτομίες του computing. Η εταιρεία σχεδιάζει και παράγει τις απαραίτητες τεχνολογίες που αποτελούν τη βάση των σύγχρονων υπολογιστικών συσκευών παγκοσμίως. Ως ηγέτης στον τομέα της εταιρικής ευθύνης και της βιώσιμης ανάπτυξης, η Intel κατασκευάζει επίσης τους πρώτους εμπορικά διαθέσιμους “conflict-free” μικροεπεξεργαστές στον κόσμο. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την Intel είναι διαθέσιμες στο newsroom.intel.com και blogs.intel.com και για τις conflict-free προσπάθειες της Intel στο conflictfree.intel.com.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.