Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Teardown Στο Ouya

Ouya Teardown

Η παιχνιδομηχανή Ouya που τρέχει Android αρχίζει και στέλνεται στους ενδιαφερόμενους πελάτες. Λανσαρίστηκε με 481 τίτλους και είναι διαθέσιμη με $99. Μπορεί να μην είναι σαν τα PS3 ή Xbox 360, αλλά αξίζει τα λεφτά του και μπορείς να παίξεις πολλά παιχνίδια.

Για να γιορτάσουν τη κυκλοφορία αυτής της κονσόλας, τα παιδιά του iFixit πήραν στα χέρια τους ένα κομμάτι και προχώρησαν να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Να το ξεγυμνώσουν. Το teardown αποκαλύπτει πως το Ouya είναι πολύ εύκολο να επισκευαστεί. Μάλιστα παίρνει 9 στα 10 στο Repairability Meter του iFixit.

Μόνο τέσσερις τυπικές βίδες κρατούν τη συσκευή μαζί, και το μόνο κινούμενο εσωτερικό μέρος είναι ο ανεμιστήρας. Καλά νέα αν χρειαστεί να το επισκευάσεις. Για να δεις όλο το teardown, καθώς και για το χειριστήριό του, πάτα στο σύνδεσμο της πηγής παρακάτω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: