Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Temple Run Ίσως Γυριστεί Σε Ταινία

Temple Run

Το Temple Run είναι από τα πιο διάσημα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις στο κινητό σου μετά το Angry Birds. Δημιουργήθηκε από την Imagi Studios το 2011 για το iOS και πλέον είναι διαθέσιμο και στις τρεις διάσημες πλατφόρμες, iOS, Android και Windows Phone 8. 

Την επιτυχία του παιχνιδιού λοιπόν θέλει να εκμεταλλευτεί η Warner Bros γυρίζοντας τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή σε ταινία. Πολλές φορές η υπόθεση που έχουν τα παιχνίδια σε κινητά ή κονσόλες έχουν την δυνατότητα να γίνουν ταινία λόγω της καλής πλοκής που έχουν.

Στο Temple Run λογικά ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να γλιτώσει από τους δαιμονισμένους πιθήκους αφού έχει στην κατοχή του ένα αρχαίο σύμβολο ενός ναού. Μέχρι στιγμής το μόνο που ξέρουμε είναι ότι στην παραγωγή θα βρίσκεται ο David Heyman που ήταν παραγωγός και στο Harry Potter.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: