Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Ξεπακετάρει Το PlayStation 4

The Official PS4 Unboxing Video | PlayStation 4

Όλοι αγαπάμε τα unboxing βίντεο. Ειδικά όταν πρόκειται για αγαπημένα προϊόντα που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Ένα από αυτά είναι και το PlayStation 4. Η Sony μας έκανε τη χάρη και μάθαμε τι ακριβώς βρίσκεται στη συσκευασία του βασικού πακέτου.

Μέσα στο κουτί η γιαπωνέζικη εταιρία έχει τοποθετήσει τα απαιτούμενα έγγραφα για τη συσκευή, ένα κουπόνι που θα δοθεί στους πρώτους αγοραστές του PlayStation 4 για πρόσβαση στο PlayStation Plus (διάρκεια 30 μέρες), το χειριστήριο DUALSHOCK 4, ένα HDMI καλώδιο για σύνδεση με τη τηλεόραση, το καλώδιο για το ρεύμα, μονοφωνικά ακουστικά για σύνδεση στο χειριστήριο, ένα USB καλώδιο για τη φόρτιση του DUALSHOCK και τη σύνδεσή του με τη κονσόλα, και φυσικά την συσκευή την ίδια με 500GB σκληρό δίσκο.

Η Sony δεν είναι η μόνη που έκανε το unboxing βίντεο της επερχόμενης κονσόλας της. Και η Microsoft ανέβασε πριν από καιρό το βίντεο για το Xbox One που μπορείς να το δεις εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: