Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

To Wii mini Κυκλοφορεί Στην Ελλάδα Στις 15 Μαρτίου

Wii Mini

Εάν σκέφτεσαι να αγοράσεις το Wii mini, τότε θα χάρεις όταν μάθεις ότι στις 15 Μαρτίου κυκλοφορεί και επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 115 ευρώ. Βέβαια με το Wii mini θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποιους περιορισμούς που έχει, διότι δεν συνδέεται στο ίντερνετ, δεν είναι συμβατό με παιχνίδια του Gamecube, δεν δέχεται SD κάρτες, δεν υποστηρίζει καλώδια component και ούτε 480p ανάλυση. Με την κυκλοφορία της κονσόλας η Nintendo προσφέρει σε προσιτή τιμή και κάποια κλασσικά παιχνίδα όπως τα Wii: Mario Party 8, Wii Sports Resort, Mario Power Tennis και Super Paper Mario και κάποια από την σειρά Nintendo Selects, τα Super Mario Galaxy, Zelda: Twilight Princess, Mario Strikers Charged, Wii Sports, Animal Crossing: Let’s Go To the City, και WarioWare: Smooth Moves. Αναμφισβήτητα το Wii mini δεν προορίζεται για απαιτητικούς gamers, όμως θα το αγόραζες σε κάποιο ανηψάκι;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: