Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

TorrentHound: «Finito» ένα ακόμα δημοφιλές site για torrents

Ο διαχειριστής του δημοφιλές torrent site TorrentHound έκλεισε τον ιστότοπο μετά από 9 χρόνια λειτουργίας. Ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι η συνεχής προσπάθεια των “αντι-πειρατικών” οργανισμών να κλείνουν και να φυλακίζουν τους ιδιοκτήτες αυτών των sites.

Το TorrentHound δημιουργήθηκε μέσα στο 2007 και δεν άργησε να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα torrent sites στον κόσμο με εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα. Δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο το Kickass Torrents που έκλεισε πρόσφατα ή το The Pirate Bay που παραμένει στην κορυφή, όμως προσέλκυσε την προσοχή των “αντι-πειρατικών” οργανισμών.

«Είναι ένας συνδυασμός χαμηλής κίνησης, μικρών εσόδων και αυξημένων λογαριασμών,» αποκάλυψε ο διαχειριστής στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στο TorrentFreak. «Με την συνεχής ενόχληση των αντι-πειρατικών πρακτόρων, δεν αξίζει τον κόπο πλέον.» Στο site του έχει γράψει «Finito» και προτείνει διάφορα torrent sites που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως το The Pirate Bay.

Το TorrentHound είναι το τρίτο μεγαλύτερο torrent site που έκλεισε μέσα στο 2016. Το Kickass Torrents έκλεισε μέσα στον Ιούλιο επειδή έπιασαν τον διαχειριστή του και το Torrentz έκλεισε εθελοντικά, όπως το TorrentHound, τον Αύγουστο.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: